Başkan Özdemir‘den Şehit Kızına Sürpriz

Başkan Özdemir‘den Şehit Kızına Sürpriz

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin'in kızı 3 yaşındaki Reyyan Öykü’nün doğum günü kutladı.

A+A-

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan 3 yaşına giren Reyyan Öykü doğum gününde ziyaret ederek hediye verdiler ve doğum günü kutladılar.

Özdemir ve Kayan ziyarette bir süre şehidin ailesi ile bir süre sohbet ederek Ramazan Bayramları kutladılar.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir “Bu emanetlere en iyi şekilde sahip çıkmak bizlerin borcudur. Reyyan Öykü kızımızı doğum gününde ziyaret ettik. Onun yüzündeki gülümse bizler için her türlü mutluluktan daha değerli. Bu vesile ile Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum.” Dedi.

Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kayan; “Sizlerin istekleri bizler için birer emirdir. Şehit ailelerimize her zaman kapımız açık. Reyyan Öykü’nün doğum günü kutlarım. Siz değerli büyüklerimizin ve kardeşlerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Allah tüm şehitlerimize rahmeti ile muamele etsin.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.