BAŞKAN ÖZBALCI’NIN BABALAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ÖZBALCI’NIN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, ‘Babalar Günü’ münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Ailelerine mutlu ve huzurlu bir ortam sağlayabilmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan bütün babaların Babalar Günü’nü kutlayan Başkan Özbalcı, mesajında şöyle devam etti.

Özbalcı, “Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, geleceğe hazırlanmamız ve hayata atılmamız konusunda bizim için büyük bir güç kaynağıdır. Onların tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, çocuklarının başarılarıyla gurur duymak, vatana ve millete faydalı olduklarını görebilmektir. Varlık sebebimiz olan babalarımız, sadece yılda bir gün değil, her an saygıyla ve sevgiyle anılması gerekir.

Bu duygu ve düşüncelerle; farklı sebeplerle birbirini ihmal eden ailelerin mutluluktan pay kapmaları için, güzel fırsatlardan biri olan bugünde, vatan savunmasında her türlü fedakârlığı gösterip, canını ortaya koyan şehitlerimizin evlatları başta olmak üzere, tüm yetimlerimize sahip çıkılmasının ve onların yüzlerinin güldürülmesinin önemli olduğu inancıyla, tüm babaların gününü en kalbi duygularımla kutluyor, tüm babalara ve baba adaylarına sevgilerimi, selamlarımı sunuyorum” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.