BAŞKAN ÖZBALCI’NIN 23 NİSAN MESAJI

BAŞKAN ÖZBALCI’NIN 23 NİSAN MESAJI

Özbalcı mesajında; "Bugün 98 yıl önce 23 Nisan 1920’de bağımsız Türk Devleti’nin temellerinin atıldığı ve halkın kendi geleceğine, kendisinin el koyduğu gündür.

A+A-

Özbalcımesajında; "Bugün 98 yıl önce 23 Nisan 1920’de bağımsız Türk Devleti’nin temellerinin atıldığı ve halkın kendi geleceğine, kendisinin el koyduğu gündür.

Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Ankara’da açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, 23 Nisan 1921’de aldığı kararla da, yeni Türk Devleti’nin ilk bayramı olarak 23 Nisan gününü “Milli Bayram” kabul etmiştir.

Milli Mücadeleye önderlik eden bir ruh ile açılan Meclisimiz, kurulduğu andan bugüne kadar geçen süre içerisinde devletimizin, cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur. Meclisimizin kurulmasıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bugün tüm dünya çocukları tarafından büyük bir coşkuyla kutlanmaktadır. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti’nin gelecek nesillere verdiği değerin ve duyduğu güvenin bir göstergesidir.

Dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek ‘bayram’ olan bu günde; kalplerindeki masumiyet, gözlerindeki ışık ile bugünümüzü ve yarınımızı aydınlatan çocuklarımızın;sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde büyümelerini Rabbimden niyaz eder, sevgi dolu yürekleri, gülen yüzleriyle geleceğin Türkiye’sini emanet edeceğimiz tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.