BAŞKAN ÖZBALCI’DAN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN ÖZBALCI’DAN YENİ YIL MESAJI

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

 Özbalcı, yeni yılın ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını dileyerek, yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni etti.

ÜLKEMİZ GÜZEL GÜNLERE ADIM ATACAK

Belediye Başkanı Selim Özbalcı, mesajında; “2016 yılında ülkemiz zor sınavlardan geçerek, büyük badireler atlatmıştır. Milletimiz; alçakça, kahpece yapılan terör saldırılarını ve 15 Temmuz’da vatan hainlerinin ülkemizi bölmeye yönelik yapmış oldukları kalkışmayı el ele vererek, ‘tek vatan, tek millet, tek bayrak ve tek devlet’ anlayışıyla bertaraf etmiştir. Canlarıyla ve kanlarıyla nice destanlar yazan bir milletin evlâtları olarak bizlerde bu uğurda maalesef önemli kayıplar verdik. Vatan, millet yolunda her türlü zorluğa göğüs gererek canını seve seve veren tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim bu acıları bizlere bir daha yaşatmasın. Yaşanan bu hadiseler ve terör odaklarının hain saldırıları, milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarını hain emellerin aksine daha da kuvvetlendiriyor.  İnşallah 2017 yılında cennet vatanımız tüm bu düşmanlardan, sıkıntılardan sıyrılıp güzel günlere doğru adım atacaktır.

YENİ YILDA YENİ LADİK

İlçemize ve değerli Ladik halkına 2016 yılında hizmet etmek için var gücümüzle çalıştık, mücadele ettik. Göreve başladığımız günden bu güne ilçemizi yeniden yapılandırmak ve modern bir Ladik oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları başlatarak; şehrimizi güzelleştirmek adına bütün hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. Ladik’in ihtiyaçlarını, sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Bunları gidermek için 2017 yılında da gerekli planlama ile çalışmalarımız devam edecek. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe şehrimiz güzelleşecek, değişecek ve yenilenecektir. Allah’ın izniyle yeni yılda; yeni atılımlar, yeni projeler, yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz.

Bu vesileyle 2017 yılının; ülkemize ve aziz milletimize, birlik, beraberlik içerisinde; barış, huzur ve kardeşlik getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Dilerim ki 2017’de; İslam coğrafyasında akan kanlar ve gözyaşı diner, yerine barış ve huzur gelir.  Aziz milletimizin ve çok kıymetli hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, saygı ve selamlarımı sunarım.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.