BAŞKAN ÖZBALCI KURUCUSU OLDUĞU OKULUN MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN ÖZBALCI KURUCUSU OLDUĞU OKULUN MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, kurucusu ve ilk müdürü olduğu Köksal Ersayın Anadolu Lisesi’nin, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı sonunda diploma alacak öğrencileri için düzenlediği mezuniyet törenine katıldı.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen törene Belediye Başkanı Selim Özbalcı’nın yanı sıra İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Samsunlu İşadamı ve Okul Hayırseveri Köksal Ersayın, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mevlüt Seyhan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, okul aile birliği başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, davetliler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Köksal Ersayın Anadolu Lisesi, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında 4. dönem mezunlarının muhteşem bir törenle uğurlandığı gecede, Belediye Başkanı Selim Özbalcı, okulun başarısında öğretmenlerin büyük pay sahibi olduğunu ifade ederek; öğrencileri, ailelerini, öğretmenleri ve okul yöneticilerini tebrik edip, başarı dileklerinde bulundu.

Mezuniyet töreni; Köksal Ersayın Anadolu Lisesi’nde dönem sonu ilk üçe giren öğrencilere diploma ve hediyelerinin verilmesinin ardından okul birincisi öğrencinin okul kütüğüne ismini çakarak, okul flamasını 11.sınıf öğrencisine teslim etmesi ve yıl sonu pastasının kesimi ile sonlandı.

baskan-ozbalci-kurucusu-oldugu-okulun-mezuniyet-torenine-katildi.JPGbaskan-ozbalci-kurucusu-oldugu-okulun-mezuniyet-torenine-katildi-001.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.