Başkan Kılıç video konferans ile ilçenin Koronavirüs mesaisini anlattı

Başkan Kılıç video konferans ile ilçenin Koronavirüs mesaisini anlattı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, düzenlenen video konferans aracılığı ile Belediye Başkanları ile durum değerlendirmesinde bulundu.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, düzenlenen video konferansta ilçede sürdürülen korona virüsle mücadele hakkında bilgi vererek, Bafra Belediyesinin süreç içerisinde gerçekleştirdiği çalışmalar ve uygulamaları anlattı.

Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın AK Parti Genel Merkezinden başkanlık ettiği video konferansta Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi vererek şunları söyledi:

Bafra’mızda korona virüs ile mücadele kapsamında; tüm resmi kurumlarda dezenfektasyon ve sterilizasyon çalışmaları yapıldı. Yollar ve kaldırımlar temizlik ve dezenfekte yapıldı. Bankamatikler dezenfekte edildi. Bankamatik önlerine sosyal mesafe şeritleri çekildi. İlçemizin muhtelif yerlerine el yıkamak için sıvı sabun ve dezenfekte aparatı yerleştirildi. Resmî web sitemiz, sosyal medya hesaplarımız ve anonslar ile halkımızı bilinçlendiriliyor. Belediyemize ait tüm birimler ve binalarda sosyal mesafe kuralını uyguluyoruz. İlçemizde ihtiyaç sahiplerimize ulaştırılmak üzere kuru gıda kampanyası başlattık. Vefa sosyal yardım merkezi ile koordineli çalışıyoruz. İlçemizin farklı noktalarındaki bilbordlara çalışmaları yapıldı. Zabıta ekiplerimiz fırsatçılara meydan vermemek için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Dedi.

Video konferansa Samsun Milletvekilleri Av.Orhan Kırcalı, Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve Samsun İlçe Belediye Başkanları katıldı.

video-konferasn-1.jpgvideo-konferasn-2.jpgvideo-konferasn-3.jpgvideo-konferasn-4.jpgvideo-konferasn-6.jpgvideo-konferasn-7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.