BAŞKAN KILIÇ ULAŞMADIK YER, DOKUNMADIK YÜREK BIRAKMADI

BAŞKAN KILIÇ ULAŞMADIK YER, DOKUNMADIK YÜREK BIRAKMADI

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, 31 Mart yerel seçimleri öncesi uzak yakın gözetmeden tüm köylere ulaşarak vatandaşlarla kucaklaştı.

A+A-

Seçim programları kapsamında, Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, teşkilat mensupları ve Cumhur İttifakı Meclis Üyesi adayları ile birlikte ilçenin tüm mahallelerinde binlerce insanla bir araya gelerek Cumhur İttifakının oluşum nedenlerini, Bafra için gerçekleşecek projelerini anlatan Başkan Kılıç, 7’den 70’e her yaş grubu ile tek tek ilgilenerek sorunlarını, beklentilerini ve şikâyetlerini dinledi.

 

Başkan Kılıç ziyaretlerinin büyük bir kısmını, başta AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan olmak üzere, Ak Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı, Dr. Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz ve Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ile birlikte gerçekleştirdi.

 

Cumhur İttifakının bütün paydaşlarının, kampanya sürecinde belirlenen programlardaki ortaya koydukları uyum ise gözlerden kaçmadı.

 

Başkan Kılıç: “Şükürler Olsun”

Uzak yakın gözetmeden tüm dış mahallelere giderek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettiklerini belirten Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, ”Tevazu ile gittiğimiz her yerde samimiyet, misafir olduğumuz her hanede teveccüh ile karşılandık. Bizlere böyle bir ilgiye mazhar olmayı nasip eden rabbime şükürler olsun.” dedi.

 

Başkan Kılıç: “Vatandaşlarımız her şeyin farkında”

Başkan Kılıç, “Gönül belediyeciliğini anlatmak üzere çıktığımız yolda, ilçemizin tüm mahallelerinde yaşamlarını idame ettiren vatandaşlarımızla, hiçbir art niyetli gücün koparamayacağı bir bağ kurmuş olmak bizler için çok önemli. Vatandaşlarımız, 31 Mart seçimlerinin yalnızca yerel yönetimleri tayin etmediğinin, aynı zamanda güzel ülkemizin beka sorunu için de çok önemli olduğunun bilincinde. Ülkemiz üzerine oynanan her oyunun farkında” dedi.

 

Başkan Kılıç: “Hizmet etmek boynumuzun borcudur”

İlçenin tüm dış ve merkez mahallelerinin her türlü sorununa vakıf olduklarının altını çizen Başkan Kılıç, “1 Nisan’dan itibaren hiç vakit kaybetmeden dış mahallelerimiz ve ilçe merkezimizin beklentilerine cevap verebilmek için daha büyük bir azimle kolları sıvayacak, projelerimizin bir an önce hayata geçmesi için çaba sarf edeceğiz. Ziyaretlerimizde yollara dökülerek bizleri karşılayan, yüreklerden gelen bir sıcaklıkla bizleri kucaklayan vatandaşlarıma kalbi teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Bu samimiyet karşısında geceyi gündüze katarak çalışmak, elden geleninin daha fazlasını yapmak, bu güzel ilçeyi hak ettiği seviyeye çıkarmak bizlerin boynunun borcudur.” dedi.

 

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “Gerçekleşen her ziyaret, dokunulan her gönülde yanımızda olan; AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Çiğdem Karaaslan, Ak Parti Samsun Milletvekili Sayın Orhan Kırcalı, Samsun Milletvekili Sayın Dr. Ahmet Demircan, Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Mustafa Demir ile birlikte liderlerimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin öncü ve örnek olduğu gibi, Cumhur İttifakının gereğini yaparak bizleri yalnız bırakmayan, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve mensuplarımıza, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi adaylarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ulasimadik-yer,-dokunmadik-yurek-birakmadi-1.jpg  ulasimadik-yer,-dokunmadik-yurek-birakmadi-2.jpg  ulasimadik-yer,-dokunmadik-yurek-birakmadi.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.