Başkan Kılıç Mazbatasını Aldı

Başkan Kılıç Mazbatasını Aldı

Bafra Belediye Başkanlığı’na Cumhur ittifakının ortak adayı olarak gösterilen ve 31 Mart’ta sandıklardan aldığı oyla Samsun bölgesinde başarı gösteren Hamit Kılıç, mazbatasını aldı.

A+A-

Kılıç, AK Parti Samsun il Başkanı Ersan Aksu, Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Abdullah Karapıçak, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Barbaros Turna ve belediye meclis üyeleriyle Bafra Adliye Sarayı'na giderek, Ağır Ceza Mahkemesi Reisi Elif Akkaya’dan mazbatasını aldı.

9 aylık süreçte Bafra’nın eksiklerini tespit ederek, önemli ve öncelikli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Kılıç, Bafra’nın hak ettiği yerde olması için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Herkesin başkanı olacağını dile getiren Kılıç, "Bafra’nın her köşesine hizmet etme yükümlülüğümüz var. Seçim döneminde çalışmalarımızın neticesini aldık. Bundan sonra da hizmetlerimizle yolumuza devam edeceğiz." dedi.

baskan-kilic-mazbatasini-aldi-2.jpgbaskan-kilic-mazbatasini-aldi-3.jpgbaskan-kilic-mazbatasini-aldi-4.jpgbaskan-kilic-mazbatasini-aldi-5.jpgbaskan-kilic-mazbatasini-aldi-7.jpgbaskan-kilic-mazbatasini-aldi-8.jpgbaskan-kilic-mazbatasini-aldi.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.