Başkan Kılıç Esnaf İle İç İçe

Başkan Kılıç Esnaf İle İç İçe

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Ak parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz esnaf ziyaretlerine devam ederken Modasen’de personellerle öğlen yemeğinde bir araya geldi.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç esnafları ziyaret ederek talep ve şikayetlerini dinledi.
Başkan Kılıç, "Yaşanabilir bir Bafra için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Her fırsatımız da esnaflarımızı ziyaret ederek onların derdini dinleyip, istekleri olup olmadığını soruyoruz" dedi.
Gidilmedik yer, ziyaret edilmedik kimse bırakmayacaklarını kaydeden Başkan Kılıç, "Vatandaşlarımız kendilerini ziyaret eden, talep ve şikayetlerini dinleyen bir belediye başkanının olmasından son derece memnunlar. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler de en küçük sorununu bile kısa zamanda çözüme kavuşması noktasında ilgili birimlere talimat veriyoruz. Makam odasında oturup talimat vermek yerine birebir halk ve esnaf ziyaretleri yaparak yoğun şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

İlçe halkının günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptıklarını kaydeden Hamit Kılıç, "Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Bafra 'yı yaşanabilir bir ilçe haline getirdik. Bundan sonraki süreçde hizmetlerimiz devam edecek. Yoğun mesaimiz içersinde her fırsatta esnaflarımızla bir araya gelip sorunlarını dinliyoruz. Yapacağımız çalışmaları beraber istişare edip, ortak hareket ediyoruz. Esnafımızı önemsiyoruz, onlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Halkımızdan tek bir isteğimiz var biraz sabredelim göreceğiz ki yarınlarımız daha güzel olacak " şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Modasen Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan;’’ Belediye Başkanımızın esnafların sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyerek istişareler yapması bizi fazlasıyla memnun etmiştir. Bizler Modasen olarak Bafra’ya katma değer sağlayacak her projenin altına imzamızı atar, üzerimize düşeni yapmaya hazırız’’ dedi.2-661.jpg3-562.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.