
Başkan Hurşit Tulum Mazbatasını Aldı
Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum güven tazeleyerek yeni başkan seçilmesinin ardından Bafra İlçe Seçim Kurulunda mazbatasını aldı
A+A-
Geçtiğimiz gün yapılan kongrede tek liste halinde güven tazeleyerek yeniden Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Hurşit Tulum Bafra Adliye Sarayında bulunan İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı.
Mazbatadan sonra kısa bir açıklama yapan Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Hurşit Tulum,‘’ Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığı adına , yönetim arkadaşlarımla birlikte çalışacağımız 4 yıllık süreç için Mazbatamızı İlçe Seçim Kurulu Müdürümüz Mustafa Çetinkaya’dan almış bulunmaktayız. Kendilerine şahsım ve yönetim adına teşekkür ediyoruz. Bafra Madeni Sanatkarlar Esnafı için hayırlı olmasını diliyorum.’’dedi.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.