BAŞKAN HAMİT KILIÇ’TAN 1930 BAFRASPORU ZİYARET

BAŞKAN HAMİT KILIÇ’TAN 1930 BAFRASPORU ZİYARET

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç sezon öncesi kampa giren 1930 Bafraspor'u ziyaret etti.

A+A-

Bu sene Şampiyonluk parolasıyla  2018-2019 Süper Amatör Ligi hazırlıklarına kampa başlayan   1930 Bafraspor tarihi başarılarla dolu olan bir Spor Kulübümüz.Umarım bu yıl hak ettikleri BAL (Bölgesel Amatör Lig’i)ne yükselmeyi başarır dedi.

Geçen yıla oranla takımın tamamının değiştiğini başarılı olmaları için hiçbir engel kalmadığını da belirten Kılıç, seneye takımımızı Bal Ligi’nde görmek istiyoruz biz gelediye olarak elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizi de belirtmek isterim dedi.

1930 Bafraspor Başkanı Fatih Yıldız ise, geldiğimiz yıldan bu yana her yıl üstüne koyarak başarılı olma yolunda ilerliyoruz. Yönetimdeki arkadaşlarımla ortak kanımız o yılın bu yıl olduğudur dedi.

Bu yıl Bal Ligine çıkacaklarına olan inançlarının da tam olduğunu söyleyen Yıldız, bizlere inananları asla utandırmayacağız .

1930 Bafraspor 2018-2019 Süper Amatör  Liginin hazırlıklarına başlamasıyla beraber takımı kulüpte ziyaret ederek sezon için başarılar temennisinde bulundu. 1930 Bafraspor tarihi başarılarla dolu olduğunu belirterek umarım bu yıl hak ettikleri Bölgesel Bal ligine  yükselmeyi başarırız dedi.

Geçen yıla oranla takımın tamamının değiştiğini başarılı olmaları için hiçbir engel kalmadığını da belirten Başkan Kılıç ise inşallah seneye takımımızı Bal Ligi’nde görmek istiyoruz biz gelediye olarak elimizden gelen tüm çabayı ve enerjiyi  göstereceğimizi de belirtmek isterim dedi.

1930 Bafraspor Kulüp  Başkanı Fatih Yıldız ise, geldiğimiz yıldan bu yana her yıl üstüne koyarak başarılı olma yolunda ilerliyoruz. Yönetimdeki arkadaşlarımla ortak kanımız o yılın bu yıl olduğudur dedi.

Bu yıl Bölgesel Bal Ligine çıkacaklarına olan inançlarının da tam olduğunu söyleyen Yıldız, bizlere inananları asla mahçup etmeyeceğiz ve  utandırmayacağız dedi.

Ziyeret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

2-651.jpg3-556.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.