BAŞKAN GENÇ'TEN RAMAZAN MESAJI

BAŞKAN GENÇ'TEN RAMAZAN MESAJI

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Ramazan ayında dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, milletçe birlik ve dayanışmamızı daha da arttırmalıyız" dedi.

A+A-

Başkan Osman Genç, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayınladı. Mesajında, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerifin bütün İslam alemine ve insanlığa hayırlı olmasını dileyen Genç, "Huzur, yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği ve birlik ve beraberlik duygularının pekiştirildiği mübarek bir aydır. Bu vesileyle dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, milletçe birlik ve dayanışmamızı daha da arttırmalıyız" dedi.
 
BİRLİK VE BAREBERLİK TEMENNİSİ
Ramazan ayı boyunca Canik'te yaşayan vatandaşların rahat ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirmesi için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını belirten Genç, şunları söyledi: "Cenab-ı Hak, bizler için, ümmet için, tüm mazlum ve mağdur coğrafyalarda yaşayan Müslümanlar için Ramazan ayını bir kurtuluş vesilesi kılsın. Milletimizin birlik ve beraberlik içinde yaşaması, insanlığın kurtuluşu duası ile Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle değerli hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyor, esenlikler diliyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.