BAŞKAN ACAR, BELEDİYE PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ACAR, BELEDİYE PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Alaçam Belediye personeli ile toplantıda bir araya gelerek, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

A+A-

 İlçede yapılan çalışmaları ekip ruhu ile gerçekleştirdiklerinin altını her fırsatta dile getiren Belediye Başkanı İlyas Acar hizmet dolu bir yıl geçirdiklerini belirterek personeliyle bir araya geldi.
            Bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmaları personel arkadaşlarımızla birlikte, büyük bir aile gibi hep birlikte başardık. İnanıyorum ki; 2020 yılı, birlik ve beraberliğimizi daha çok arttıracağımız, için daha çok çalışacağımız ve hayırlı hizmetler sunacağımız bir yıl olacaktır. Benim için görevini en iyi şekilde yerine getiren, ekmeğinin hakkını alın teriyle veren kişi çok değerlidir.

            Allah’a şükür Alaçam Belediyesi personeli görevini iyi yapan, görevinin bilincinde olan bir ailedir ki zaten her yıl büyüyen ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayabilmemiz bu sayededir.

            2019 yılını geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Yeni yılda tüm personel arkadaşlarıma işlerinde başarılar diliyor, aileniz ve sevdiklerinizle, huzur ve sıhhat içinde bir yılı daha hep birlikte geçirmeyi temenni ediyorum." dedi.

2479-1577800268124-4.jpg2479-15778002520256-3.jpg2479-15778003282546-7.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.