Başbuğ Türkeş ve Polis teşkilatı İçin Mevlit Programı Düzenledi

Başbuğ Türkeş ve Polis teşkilatı İçin Mevlit Programı Düzenledi

Bara'da MHP teşkilatı tarafından başbuğ Türkeş ve Bafra ilçe emniyet müdürlüğü tarafından Büyük camide mevlit programı düzenledi.

A+A-

Samsun`un Bafra ilçesinde Emniyet Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde yapılan şehitler için mevlid-i şerif programı ve MHP İlçe Teşkilatı tarafından Alparslan Türkeş`in ölüm yıldönümü için düzenlenen mevlid- i şerif programı Büyük Camide düzenlendi.

Bafra ilçesi Büyük Camide akşam namazı sonrasında 4 Nisan 1997 günü hayata veda eden Milliyetçi Hareket Partisi kurucusu ve Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş ruhuna mevlid-i şerif okutuldu.

Ayrıca Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174'üncü yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından da aynı camide şehit olan ve hayatını kaybeden emniyet mensupları için Mevlid-i Şerif okutuldu. Akşam namazına müteakip okunan Mevlid-i Şerif'e İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan İlçe Emniyet Müdürlüğü mensupları, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, daire amirleri, Bafra Ülkü Ocağı mensupları, vakıf ve dernek temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başbuğ Türkeş ve Polis teşkilatı İçin Mevlit Programı DüzenlediBaşbuğ Türkeş ve Polis teşkilatı İçin Mevlit Programı DüzenlediBaşbuğ Türkeş ve Polis teşkilatı İçin Mevlit Programı DüzenlediBaşbuğ Türkeş ve Polis teşkilatı İçin Mevlit Programı DüzenlediBaşbuğ Türkeş ve Polis teşkilatı İçin Mevlit Programı DüzenlediBaşbuğ Türkeş ve Polis teşkilatı İçin Mevlit Programı DüzenlediBaşbuğ Türkeş ve Polis teşkilatı İçin Mevlit Programı DüzenlediBaşbuğ Türkeş ve Polis teşkilatı İçin Mevlit Programı DüzenlediBaşbuğ Türkeş ve Polis teşkilatı İçin Mevlit Programı DüzenlediBaşbuğ Türkeş ve Polis teşkilatı İçin Mevlit Programı DüzenlediBaşbuğ Türkeş ve Polis teşkilatı İçin Mevlit Programı DüzenlediBaşbuğ Türkeş ve Polis teşkilatı İçin Mevlit Programı Düzenledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.