BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

19 Mayıs İlçesinde TEOG’ TA dereceye giren öğrenciler, 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen tarafından ödüllendirildi.

A+A-

Lezzet durağında Öğrencilerle öğlen yemeğinde bir araya gelen Kaymakam Abdullah Şen, Öğrencileri başarılarından dolayı kutladı. Kaymakam Şen,"Bugün burada güzel bir olayı paylaşmak için sizlerle birlikteyiz.Umarım bu başarı yolunda ilerlerken sosyal yaşantılarınızdan eminim çok fazla fedakârlık yapmamışsınızdır Bundan sonrası için lütfen kendinize çok sağlam ve net hedefler seçmelisiniz.Sizleri yetiştiren öğretmenlerimizi, okul müdürlerimizi, velilerimizi verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının artarak bir ömür boyu devam etmesini diliyorum” dedi.
 
19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Köksal Kır,”Bugün çok güzel bir vesile ile burada toplanmış bulunuyoruz. Ben burada bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu başarı da emeği geçen başta velilerimiz, öğretmenlerimiz olmak üzere, okul müdürlerini, Öğretmen ve idarecilerimizi kutluyorum ”dedi.
 
Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. dereceye giren öğrencilere Kaymakam Abdullah Şen  ve Milli Eğitim Müdürü Köksal Kır tarafından çeşitli hediyeler verildi

HARUN YAZICI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.