Bakkallar Aziz Öztürk'le devam dedi

Bakkallar Aziz Öztürk'le devam dedi

Bafra Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Aziz Öztürk, Bafra’daki Bakkallardan tekrar güvenoyu alarak yeniden başkan seçildi.

A+A-

Bafra Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı  seçimlerine tek listeyle katılan mevcut başkan Aziz Öztürk  güven tazeledi.
Bafra Yankı Düğün Salonunda  yapılan Bafra Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı  olağan genel kurulu divan seçimi ile başladı.
Divan Başkanlığını Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili Savaş Kiraz, Başkan Yardımcılığını ise Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Yılmaz yaptı.  Daha sonra Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

bafra-bakkallar-ve-bayiler-odasi-baskani-aziz-ozturk-bafradaki-bakkallardan-tekrar-guvenoyu-alarak-yeniden-baskan-secildi.jpg
684 üyesi bulunan Bafra Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı seçimlerinde, Başkanlık divanının teşekkülünden sonra tutanakların imzalanması yetkisi verildi. Bir görevli  tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu, gelir gider hesapları okunarak, yönetim kurulu ve denetim kurulu tarafından ibraz edildi. Çok sayıda üyenin  oy kullandığı seçimlerde Aziz Öztürk güven tazeleyerek   yeniden başkan seçildi.
Bafra Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Aziz Öztürk seçim sonuçlanmasının ardından yaptığı konuşmada, kendisine destek veren, güven duyan esnafına teşekkür etti.

bafra-bakkallar-ve-bayiler-odasi-baskani-aziz-ozturk-bafradaki-bakkallardan-tekrar-guvenoyu-alarak-yeniden-baskan-secildi-001.jpg
Öztürk,’’ Şahsım ve çalışma arkadaşlarım olarak görevde olduğum sürece odamıza kayıtlı olan tüm esnaf dostlarımızın hak ve hukuklarını arama doğrultusunda elimizden gelen her türlü mücadeleyi verdik vermeye de devam edeceğiz. Her meslekte olduğu gibi bizim odamıza kayıtlı mesleklerinde sorunları var. Bu sorunları aşmak için gerek Samsun’da gerek Ankara’da, devlet kurumlarına camiamızın sorunlarını taşıyor ve gerekli yasal düzenlemeler için mücadelelere  devam ediyoruz.
Bizler deneyimimiz ve tecrübemiz ile tekrar bu kutsal göreve talip olduk.  Genel kurulumuz tüm üyelerimize hayırlı olması dileği ile kongremize katılan herkese teşekkür ediyoruz.’’dedi
BAFRA BAKKALLAR VE BAYİLER ODASI BAŞKANLIĞI YÖNETİM KURULU LİSTESİ
ASİL… Hasan Kutlu, Raşit Güler, Mustafa Kocabaş,Yaşar Çaymaz,Ümit Arslan,Şakir Burhan Sağlam
YEDEK… Hakan Pekgöz,Ahmet Macit,Serkan Kenanoğlu,Mehmet Yılmaz,Emin Hüseyin Fidan,Mustafa Kemal Çorbacı, Ufuk İşman
DENETİM KURULU LİSTESİ
ASİL… Çetin Akça, Kahan Gürbüz, Ersen Yılmaz
YEDEK… Mustafa Güneş, Semih Uzunoğlu,Veysel Alışkan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.