Bakan Kılıç, Bafra`da konuştu

Bakan Kılıç, Bafra`da konuştu

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bafra Öğretmenevinde sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar ile bir araya geldi.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bafra Öğretmenevinde sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Kılıç, " Değerli kardeşlerim ilçe başkanımız il başkanımız belediye başkanımız bazı konulara değindi. Ben o noktalara girmeyeceğim. Ben Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun iddiasını dile getirmek istiyorum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Cumhuriyet Halk Partili olanlara, bu başkanla partinin ileriye gitmesi çok zor bir olasılıktır kendi kanaatimce. 15 Temmuz gecesi F-16`yı çalan o hain Millet Meclisini bombalarken kontrollü darbe girişimimi yapıyordu. Bu bir faciadır. Ülkenin ana muhalefet partisinin liderinin böyle bir açıklama yapması tam bir felakettir.

BU GENEL BAŞKAN İLE SİYASET YAPMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR

Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş vatandaşlara sesleniyorum bu CHP`nin bu genel başkan ile siyaset yapması kendi kanaatimce mümkün değildir. Ben CHP`li milletvekillerinden de ses çıkmasını beklerdim. Çünkü haklarını teslim edelim o gece genel kurulda onlarda vardı. Peki orada bulunan CHP`li milletvekillerinin üzerine bomba yağacak mıydı? Evet. Bu kontrollümüydü kontrollü bir darbe miydi? Peki Genel Kurmayın üzerinden aşağıya ateş açan helikopter Cumhurbaşkanlığı Külliyesi`ni bombalayan darbeciler kontrollü müydü? Peki başkanımızın İstanbul`dan Ankara`ya intikali sırasında ona ateş edenler. Bunlar kontrollü müydü? Yazıklar olsun.

MİLLİ İRADEYE SAYGI GUYMUYORLAR

Ama bir örüntü çıktı ortaya Sayın Kılıçdaroğlu, sen neredeydin. Bakırköy Belediye başkanının evinde kontrollü yerdeydin. Kontrollü oturduğun o koltukta demek ki kendi isteğinle, iradenle bir şey ortaya koyamıyorsun. Bunların milletle derdi var. Milletin değerleriyle bir arada olmaktan uzaklar. Milli iradeye saygı duymuyorlar. Bu aziz milletin verasetini siz anlayamazsınız, anlayamayacaksınız. Bu milletin değerlerini algılayamıyorsunuz. Milletin içine giremiyorsunuz. Biz her zaman milletin içindeyiz ve biz bu milletin parçasıyız. Bu milletin geleceği için dertliyiz, dertli. 2023'te cumhuriyetin 100'üncü yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek bizim derdimiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.