BAKAN KILIÇ, BAFRA'DA İFTAR PROGRAMINA KATILDI

BAKAN KILIÇ, BAFRA'DA İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen iftar ve Kadir Gecesi programına katıldı.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Bafra Kent Meydanı'nda düzenlenen programa Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, AK Parti Samsun milletvekilleri Ahmet Demircan , Fuat Köktaş, Çiğden Karaaslan, Hasan Basri Kurt, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, il ve ilçe teşkilatı üyeleri ve 6 bin kişi katıldı. Bakan Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, milletvekilleri, Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin ve ilçe teşkilatı tarafından karşılandı.
Kur'an tilaveti ve İlçe Müftülüğü Tasavvuf Müziği Korosu'nun seslendirdiği ilahilerle başlayan programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "Geçen sene daha kalabalık bir ortamda beraber olmuştuk. Bizi sevindirdiniz, çok memnun ettiniz. Bu akşamda bu meydana gelen, bize birlikte olma zevkini bize yaşatan, bu meydanı güzelleştirenlerin sizlerin büyük katkısı var. Allah bu gece yapacağınız bütün duaları kabul etsin" dedi.
Bakan Kılıç ise, "Rabbim Kadir Gecesi'nde tuttuğumuz oruçları, tutacağımız oruçları kabul etsin. Hayırlısıyla bayrama ulaşmayı nasip etsin. İnşallah bu birlikteliğimiz, beraberliğimiz daim olur ve daha nice Kadir Geceleri'nde inşallah beraber oluruz. Bayramlarda beraber oluruz, ibadetlerimizi huzur içerisinde, güven içerisinde yaparız" diye konuştu. 
Konuşmaların ardından Bakan Kılıç ve beraberindekiler meydandan ayrılırken, program İlçe Müftülüğü Tasavvuf Müziği Korosu'nun seslendirdği ilahilerle devam etti. Teravi namazı ise vatandaşların yoğun katılımı ile kent meydanında kılındı.

BAKAN KILIÇ'A ÇOCUKLARDAN YOĞUN İLGİ
Bafra'da katıldığı iftar programında Bakan Kılıç'a çocuklar ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Fotoğraf çekinmek için sıraya giren vatandaşlar ve çocuklar izdihama neden oldu. Bakan Kılıç birlikte fotoğraf çekinmek isteyen vatandaşları kırmazken, bazı vatandaşlar ise selfie çekindi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.