Bafra’ya Psikoteknik Değerlendirme Merkezi

Bafra’ya Psikoteknik Değerlendirme Merkezi

SAMSUN'UN Bafra ilçesinde Özel Yeşil Bafra Sürücü Kursu bünyesinde Psikoteknik değerlendirme merkezi açıldı.

A+A-

Özel Yeşil Bafra Sürücü Kursu bünyesinde Bafra Özel Eğitim merkezi müdürleri Rıfat Yılmaz ve Salih Helvacı şirket ortakları Yakup Yıldız, Enes Yıldız, Şener Varlı ve Şengül Yasan basın mensuplarına yeni açtıkları Psikoteknik değerlendirme merkezinin sorumlu ve kurum psikoloğu Büşra Öztürk ile birlikte bilgileri aktardı.

Bafra'ya Psikoteknik Merkezi Açıldı bafra55-1

Psikolog Büşra Öztürk yaptığı açıklamasın da ; 08/06/2020 tarihi itibari ile Bafra da Cumhuriyet Meydanı Meydan İş hanı kat 1 de Bafra Özel eğitim Tarım Ticaret Lmt. Şirket adına Özel Yeşil Bafra Sürücü kursunun ek bir kuruluşu olarak Özel Yeşil Bafra Psikoteknik Değerlendirme Merkezi faaliyetine başlamıştır.

 Psikoteknik Değerlendirme Merkezi bir test merkezi olup, psikoteknik değerlendirme ile sürücülerin sahip oldukları güvenli araç kullanmalarını sağlayan zihinsel ve psikomotor yetenek düzeylerinin bu yetenek alanlarında tanımlanan bilgisayar desteğiyle ölçülmesidir.

Bafra'ya Psikoteknik Merkezi Açıldı bafra55-2
 

Psikoteknik mecburiyeti; 1. 4925 sayılı karayolları taşıma kanunu gereğince yük ve yolcu taşıması yapan tüm sürücüler 5 yılda bir psikoteknik raporu almak zorundadır. 2. Alkol nedeniyle sürücü belgesi geri alınanlar. 3. Hız aşımı nedeniyle sürücü belgesi alınanlar. 4. 100 ceza puanı nedeniyle işlem yapılan sürücüler psikoteknik değerlendirme raporu almak zorundadır.

Bafra'ya Psikoteknik Merkezi Açıldı bafra55-3

RAPORU OLMAYANA CEZA VAR!

Psikoteknik değerlendirme raporu olmayan sürücülere 2020 yılında 380 tl, psikoteknik belgesi olmayan sürücüleri çalıştıran iş yeri sahiplerine 885 tl ceza uygulanmaktadır ifadelerini kullandı. " PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME İÇİN LÜTFEN RANDEVU ALIN " Bir telefonunuz yeterlidir. Kurum telefonumuz: 0362 543 01 35 Gsm tel: 0536 099 75 97 Bafra’mıza hayırlı uğurlu olsun. Hizmet bizden takdir sizlerden.


Altınova Gazetesi
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.