BAFRASPOR YENİ HOCA İLE ANLAŞTI

BAFRASPOR YENİ HOCA İLE ANLAŞTI

Spor Toto 3. Lig 3. Gurup'ta mücadele edecek olan 1930 Bafraspor, teknik direktör Levent Numanoğlu ile 1 yıllık anlaşma yaptı.

A+A-

Dün gece Bafra’ya gelen Levent Numanoğlu ile kulüp binasında bir araya gelen 1930 Bafraspor başkan ve yönetim kurulu üyeleri, yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağladı. 1930 Bafraspor ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak olan teknik direktör Levent Numanoğlu, Bafra’da olmaktan mutlu olduğunu söyledi. 
Numanoğlu, yaptığı açıklamada, "Bafra büyük bir şehir. Bafralılar'ın bizlerden büyük beklentileri olacak. Bu beklentileri karşılamak için başarılı olmak zorunda olduğumuzu da biliyorum. Başarıyı yakalamak içinde çok çalışacağız“ dedi.
1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş ise Levent Numanoğlu'nun 1930 Bafraspor’u hedefledikleri noktaya ulaştıracağına inandıklarını kaydederken, transfer çalışmalarının yeni hocanın talep ve görüşleri ile başlayacağını açıkladı. Çamaş, "Hocamızla 1 yıllık sözleşme imzalayacağız ama hedefimiz hocamızla uzun yıllar çalışmak” diye konuştu.
Çamaş, Levent Numanoğlu'nun yardımcı antrenörlüğünü Hayrullah Yılmaz, kaleci antrenörü olarak da Çetin Ünal’ın görev yapacağını sözlerine ekledi.
Uzun yıllar Malatyaspor’da forma giyen Numanoğlu, 1994 yılında Yozgatspor'da yardımcı antrenör olarak göreve başladıktan sonra sırasıyla; Kastamonuspor, Sivasspor, Kütahya Seydişehir Eti Alüminyumspor, Çankırıspor, Tekirova Belediyespor, Fethiyespor ve en son Diyarbakırspor’da teknik direktör olarak görev yapmıştı.

20130721aw000107_02.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.