Bafraspor İçin Bir Araya Geldiler

Bafraspor İçin Bir Araya Geldiler

Samsun`un Bafra ilçesinde Samsun Süper Amatör Liginde mücadele eden 1930 Bafraspor Kulübü`ne destek olmak amaçlı Samsun protokolü ve iş adamları kahvaltı programında bir araya geldi.

A+A-

Bafra ilçesi, Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde 1930 Bafraspor tarafından organize edilen kahvaltı programında Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, 1930 Bafraspor Kulubü Başkanı Fatih Yıldız, yönetim kurulu üyeleri, iş adamları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve gazeteciler katıldı. Yapılan kahvaltının ardından konuşan 1930 Bafraspor Kulübü Başkanı Fatih Yıldız;

“Ben bir önceki dönem kulüp başkanlarımıza SGK ve Vergi borçlarını ödedikleri için ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanımıza ve değerli büyüklerimizi de bu olaya öncülük ettikleri için teşekkür ediyorum. Biz 3 yıldır bu kulüpteyiz. Altyapıya geldiğimizde 15 öğrencimiz vardı. Şuan da bu sayı 150`ye yükseldi. Bugüne kadar zor şartlarda bugünlere geldik. Ve iyi bir kadro kurduk hedefimiz Bölgesel Amatör Ligi” dedi.

Fatih Yıldız`ın ardından konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç;

 “ Bafra Belediyesi olarak Bafraspor`un yanındayız. Ama sadece Belediye olarak değil iş adamları, sivil toplum örgütleri ve halk olarak kulübümüzün yanında olmalıyız. İmkan dahilinde tüm takımlara gerekli desteği sağlayacağız. Fatih Başkanın atılımları ile de kulübümüzün daha iyi yerlere geleceğine eminiz” dedi.

Başkan Kılıç`ın ardından konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ise;

 “ Bugün Ladik ilçemizde bir şehidimiz var. Öncelikle şehidimizin ailesine Allah sabırlar versin. İnşallah bu terör belasından kurtarırız. Başkanımız az önce bahsetti. Kulübün SGK ve Vergi borçları vardı. Fakat girişimlerimizle ve devletimizin yaptığı kolaylıkla borcu peşin ödeyerek kapattık. Çok şükür şuanda Bafraspor`un SGK ve Vergi borcu kalmadı. Spor işi günümüzde çok önemli bir konumda. Gençlerimizi zehirleyecek birçok olay türedi. Ama sporla uğraşan gençlerimiz bu tuzağa düşmüyor. O yüzden altyapıya da önem veren kulübümüzün sonuna kadar destekçisiyiz. Her kesimin elini taşın altına koyması lazım. Sporla uğraşan tüm gençlerimize de destek olmamız lazım” dedi.

bafraspor-1-007.jpgbafraspor-2-006.jpgbafraspor-3-008.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.