Bafra’nın Yerel Adayı Av. İbrahim Semiz, Bafra Basını İle Kahvaltıda Buluştu

Bafra’nın Yerel Adayı Av. İbrahim Semiz, Bafra Basını İle Kahvaltıda Buluştu

2015 Haziran ayında yapılacak olan, genel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisinden Samsun Milletvekili Aday Adayı olan

A+A-

Av. İbrahim Semiz, Bafra ve Bölgesinde hizmet veren yerel ve ulusal Basın temsilcileri ile birlikte kahvaltı programında bir araya geldi.

Bafra Öğretmenevi toplantı salonunda düzenlenen kahvaltı programına, Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Semiz, Ak Parti Bafra İlçe Başkan Yardımcısı Alpay Kesim, Bafra Belediyesi Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çotur, Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bafra ve Bölgesinde görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı.

Düzenlenen programda konuşan Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Semiz, Allah’ın izni ile 2015 Haziran ayının 7’sinde Ak Parti, halkımızın oyları ile tekrar iktidara gelecektir. Ben Samsun ilimizin Aday Adayı, Bafra ve Bölgesinin ise yerel Aday Adayı olarak hizmet için yola çıktım, şeklinde konuştu.

Bafra’nın ve Bölgesinin Yerel adayı olduğunu söyleyen Av. İbrahim Semiz, “Haziran ayı genel seçimlerinde Aday Adaylığımızı resmi olarak olmasa da kısmen açıkladım. Pazartesi günü Samsun’da başvurularımızı yapacağız, akabinde gün ve tarihimizi belirleyerek, Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığımızda resmi olarak Aday Adayı olduğumuzu açıklayacağız. Ben Bafra ve Bölgesinin Yerel adayı olarak çıktım. Bafra ve Bölge Halkımız bizleri utandırmayacaklar. Allah’ın izni ile Bafra’da çok güzel işlere imza atacağız” dedi.

Kahvaltı programı, yapılan konuşmaların ardından Basın mensupları ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak son buldu.

Av. İbrahim Semiz Kimdir?

1970 Yılında Samsun’un Alaçam İlçesinde doğdu. 1974 Yılında Bafra İlçesine yerleşti. İlkokulu Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulunda, Orta Okul ve Liseyi Bafra İmam hatip Lisesinde tamamladı.

1987 Yılında Başladığı Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini 1992 Yılında Bitirdi. Avukatlık Stajını tamamladıktan sonra, 1993 Yılında Bafra İlçesinde Serbest olarak Avukatlığa başladı. 22 Yıldır, Bafra’da serbest Avukat olarak mesleğini sürdürmektedir. 19 Mayıs Üniversitesi, Bafra Meslek Yüksek Okulunda Ticaret Hukuku dersi, Bafra İmam Hatip Lisesinde Felsefe, sosyoloji ve mantık dersi, Bafra Lisesinde ise hukuk dersi verdi.

Bir dönem Samsun Baro yönetiminde bulundu. Siyasete Üniversite yılarlından itibaren, Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucusu olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da siyaset yapmış olduğu Refah Partisinde Başladı.

Üniversiteden, Mezun olduktan sonra;

. 1995 – 1998 Refah Partisi Bafra İlçe Teşkilatında Başkan Yardımcılığı,

. 1999 – 2001 Fazilet Partisi Bafra İlçe Başkanlığı,

. Adalet ve Kalkınma Partisi, Bafra İlçe Teşkilatının Kurucularının arasında yer alırken,

2001 – 2007 Bafra Adalet Kalkınma Partisi İlçe Başkanlığı yardımcılığı görevinde bulundu. 2007 ile 2012 tarihleri arasından 5yıl boyunca Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanlığı Yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanlığının bütün seçim çalışmalarında aktif olarak görev aldı.

Av. İbrahim Semiz evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce ve Arapça dillerini bilmektedir.

 

Niçin Aday Oldum;

Bafra’da Yaşıyorum, İş yerim Bafra’dadır. 23 yıldır Bafra İlçesinde siyaset yapmaktayım. Bafra’yı ve Bafralıyı tanıyorum. Bafra’nın ve Bölgemizin sorunlarını, çözüm yollarını biliyorum. Şirin İlçemizin bütün eski adıyla köylerini ve İlçe Merkezine bağlı Mahallelerini, sokaklarını her seçim döneminde ziyaret ettim.

Samsun’umuza, Bafra’mıza ve Bölgemize hizmet etmek için aday oldum. Her şey Türkiye İçin, Her Şey Samsun İçin,

av-ibrahim-semiz.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum