Bafra'nın çehresi değişiyor

Bafra'nın çehresi değişiyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kızılırmak Nehri üzerinde Kalaycılı Mahallesi mevkisinde yapılmakta olan köprü inşaatında sona yaklaşıldığını ve Samsun'un ilçeleriyle birlikte büyük yatırımların açılışına hazırlandığını söyledi.

A+A-

Bafra’da köprü çalışmalarını Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Ak Parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven ile birlikte inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, doğu-batı, güney-kuzey ayrımı yapmadan Samsun'un her bölgesinde büyük yatırımların hayata geçirildiğini hatırlatarak, “Amacımız Samsun halkına en iyi hizmeti vermek” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindekiler Bafra Kızılırmak Nehri üzerinde yapımı son sürat devam eden köprü inşaatını gezdi. Kalaycılı Mahallesi'ni şehrin karşı yakası ile birleştirecek olan 250 metre uzunluğundaki 10 ayaklı köprünün yaklaşık 1 ay içinde bitirilmesi planlanıyor.

 “Ulaşım rahatlayacak ilçe kalkınacak”

Ulaşımı rahatlatacak olan bu köprünün bölgedeki yaşamı kolaylaştıracağını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Köprünün hayata geçmesiyle o bölgedeki mahallelerimizin Bafra ile ulaşımı kolaylaşacak ve mesafesi de azalacaktır. Şehrin iki yakasını birbirine bağlayacak olan köprü yatırımımızda sona yaklaşıldı. Burada güzel bir açılışa imza atmak istiyoruz" diye konuştu. Başkan Yılmaz'a gezisi sırasında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de eşlik etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek “Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli çalışmalarımız devam ediyor. İşbirliği halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bunun sonucunda da ilçemiz daha çok hizmet kazanıyor. Her şeye rağmen hizmetlerimizi aksatmadan devam ettirmeye çalışıyoruz.” Dedi.

bafrada-yeni-kopru.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.