BAFRA’NIN ALTIN ÇOCUĞUNA BAŞKAN ŞAHİN’DEN ALTIN ÖDÜLÜ

BAFRA’NIN ALTIN ÇOCUĞUNA BAŞKAN ŞAHİN’DEN ALTIN ÖDÜLÜ

26 Yıldır Bafra’da hizmet veren Bafra’nın Dershanesi Kızılırmak Dershanesi başarılara doymuyor.

A+A-

26 yıldır verdiği eğitim sonunda binlerce  öğrencinin üniversitelere, fen liselerine, Anadolu liselerine ve çeşitli liselere yerleşmelerini sağlayıp, mezun olduktan sonra ise Türkiye’nin çeşitli yerlerinde meslek sahibi olmalarına aracı olan Kızılırmak Dershanesi son yapılan 2013 SBS’de ise altın çocuklar çıkarmaya devam etti.

2013 SBS Sonuçlarının açıklanmasından sonra Hazar Çakır adlı öğrencinin OYP’de 496.782 ve SBS 8.Sınıf Puanı-696.253 puanla Türkiye 119.su, Samsun 3.sü ve Bafra 1.si olması ayrı bir gurur yaşattı.

Bafra Kızılırmak Dershanesi Yönetim ise bu gururu Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile paylaşmak istedi.

Başkan Şahin’i makamında ziyaret eden Bafra Kızılırmak Dershanesi Genel Müdürü Fikri Eroğlu ve SBS Bölüm Müdürü Kadir Canik ve dershane öğretmenleri ile Bafra’nın Altın Çocuğu Hazar Çakır’ın mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Bafra Kızılırmak Dershanesi Genel Müdürü Fikri Eroğlu Başkan Şahin’e Dershanenin başarılarından söz ettikten sonra Başkan Şahin elini öpen Hazar Çakır’ı ve Bafra Kızılırmak Dershanesinin başarılarını  ilk başta tebrik ettikten sonra bir altın taktı.

dscf3518.jpgdscf3520.jpgdscf3521.20130720151920.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.