BAFRALILAR TEK ÇATI ALTINDA TOPLANYOR

BAFRALILAR TEK ÇATI ALTINDA TOPLANYOR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İstanbul’da Bafralılarla bir araya geldi.

A+A-

Samsun Sivil toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkanı Kaya Aşcı öncülüğünde İstanbul Bayrampaşa spor Kulübü lokalinde gerçekleşen buluşmada Bafra’yı yakından ilgilendiren önemli kararlar alındı.

 

BAFRALILAR TEK ÇATI ALTINDA TOPLANYOR.

Samsun Sivil toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkanı Kaya Aşçı Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve İstanbul’da bulunan 7 Dernek Başkanı ve üyelerinin katıldığı bu tarihi günde önemli kararlar alındı. İstanbul’daki Bafralılar tek çatı altında toplanması ile ilgili olarak görüş alış verişinde bulunulan toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Konfederasyon Başkanı Kaya Aşcı,” İstanbul’da yaşayan yaklaşık bir milyon Samsunlu var. Bu ciddi bir güç. Söz konusu rakamın içerisinde Bafralıların oranı ise azımsanmayacak boyutta. Bizler bir araya gelerek tek çatı altında buluşmak istiyoruz. Güçlerimizi birleştirirsek Bafra’mıza daha iyi hizmet edeceğimizden kuşkumuz yok” dedi.

 

BAFRA’DA PİRİNÇ FESTİVALİ

Bafra’nın marke değerlerinin ortaya çıkarılması noktasında fikir birliğinin sağlandığı toplantıda, İlçenin ekonomik girdilerinde önemli bir pay sahibi olan Bafra pirincinin de Pazar değerini yükseltmek açısından Bafra’da Pirinç Festivalinin yapılması kararlaştırıldı.

 

ŞAHİN :”BAFRA İÇİN VARIZ”

Konuyla ilgili düşüncelerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “ Bafra’mızın son zamanlarda yakalamış olduğu sinerji dikkat çekici boyutlarda. Yakalanan bu sinerjinin ortaya çıkmasında tüm kesimlerin olduğu kadar İlçe dışında yaşayan fakat, Bafralılık duruşunu asla kaybetmeyen hemşehrilerimizin de büyük katkısı var. Bizleri her zamanki sıcaklıkları ile misafir eden hemşehrilerimiz,bir araya gelme konusundaki atılan adımlar mutluluk verici. Bu noktada üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye hazırız. Başta Samsun Sivil toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkanı Kaya Aşcı olmak üzere 7 Dernek Başkanımız ve Yönetim kuruluna gösterdikleri özveri ve misafirperverlik için teşekkür ediyorum “ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.