Bafralılar Deprem Yaralarına Merhem Olmaya Devam Ediyor

5 gün önce Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydan gelen depremde 10 il etkilendi,  bugüne kadar binlerce kişi vefat etti, binlerce kişi yaralandı.

A+A-

5 gün önce Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydan gelen depremde 10 il etkilendi,  bugüne kadar binlerce kişi vefat etti, binlerce kişi yaralandı.
Ve bu depremin peşinden ülkemizin her yerinden yurt dışından depremin yaralarını sarmak için yardımlar yağmaya başladı.
Samsun’un Bafra ilçesinde de depremin olduğu gün ve sonrasında da adeta seferberlik ilan edilerek yardım kampanlayaları başlatıldı.
Bafra Kaymakamlığı koordinesinde Bafra Belediyesinin başlattığı yardım kampanyasında Bafralılar deprem yaralarına, depremzedelerin yaralarına merhem olmak için maddi ve manevi çalışmalar yapıyorlar.
Bunun son örneği ise Bafra Alparslan Türkeş Parkında Bafra Belediyesinin yardım toplama merkezinde gözle görülüyor.
Yüzlerce gönüllü gelen yardımları ayırıp tırlara yüklüyorlar.
Bafra55.net haber ekibi olarak yaptığımız röportajlarda herkesin duygulu olduğunu gördük. 
Ve herkeste tek bir ortak mesaj,’’Allah bir daha böyle acı göstermesin. Ülkemizi başı sağolsun.’’

bafralilar-deprem-yaralarina-merhem-olmaya-devam-ediyor.pngbafralilar-deprem-yaralarina-merhem-olmaya-devam-ediyor-001.pngbafralilar-deprem-yaralarina-merhem-olmaya-devam-ediyor-002.pngbafralilar-deprem-yaralarina-merhem-olmaya-devam-ediyor-003.pngbafralilar-deprem-yaralarina-merhem-olmaya-devam-ediyor-004.pngbafralilar-deprem-yaralarina-merhem-olmaya-devam-ediyor-005.pngbafralilar-deprem-yaralarina-merhem-olmaya-devam-ediyor-006.pngbafralilar-deprem-yaralarina-merhem-olmaya-devam-ediyor-007.pngbafralilar-deprem-yaralarina-merhem-olmaya-devam-ediyor-008.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.