Bafralı Taksiciden Alkış Toplayan Davranış

Bafralı Taksiciden Alkış Toplayan Davranış

İstanbul Şişli’de taksicilik yapan, Bafralı Yaşar Koçak aracında bulduğu içinde döviz ve para kartlarının bulunduğu cüzdanı sahibine teslim ederek takdir topladı.

A+A-

Olay İstanbul Şişli’de takside şoförlük yapan Yaşar Koçak, cadde üzerinde aldığı yolcuyu istediği yere bıraktıktan sonra istikametine doğru yol aldı. Koltukları silmek için duran Koçak arka koltukta cüzdanın olduğunu fark etti. Düşürülen cüzdanı fark eden Koçak cüzdanın yolcuya olduğunu belirledi. Çevrede arama yapan taksi şoförü vatandaşı bularak cüzdanı teslim etti.

İstanbul Taksiciler Birliği Başkanı İrfan Öztürk yaşanan bu olayla ilgili sosyal medya hesabında açıklama yaptı. ‘’Sizlerle gurur duyuyoruz. Aracında unutulan içeresinde bir miktar döviz ile TL bulunan cüzdanı sahiplerine arayıp ulaşan ve Türkiye’ye gelen misafirlerimizi mutlu eden 34 TAB 50 plakalı taksinin emekçi şoförü Yaşar Koçak kardeşimizi yürekten tebrik ediyoruz” dedi.

Bafra 55.net haber sitesi olarak ulaştığımız taksi şoförü Yaşar Koçak, “ Biz insanlık görevimizi yaptık. İş nerde biz ordayız çok uzun zamandır taksi şoförlüğü yapıyorum. Daha öncede bu tür olaylar başıma denk geldi. Sahibini bulabilirsem ona veriyorum bulmasam polise teslim ediyorum. Haram mal cepte durmaz diyen koçak ”kim olursa olsun benim yaptığımı yapardı.” dedi.

 

bafrali-taksiciden-alkis-toplayan-hareket-2.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.