BAFRALI SAMSUNSPOR TARAFTARLARINDAN MEŞALELİ KONVOY

BAFRALI SAMSUNSPOR TARAFTARLARINDAN MEŞALELİ KONVOY

20 Mayıs Cumartesi günü, Samsun Şeir Stadı'ndaki Samsunspor- Bandırmaspor maçı sadece Samsun ilinde değil ilçelerde de önem kazandı.

A+A-

Bafra' da çok sayıda Bafralılar 55 Samsunspor taraftarları da kader maçı olarak nitelendirilen bu maç için işadamı Ramazan Güngör' ün işyerinde toplanıp yaktıkları meşaleler ve attıkları sloganlarla tezahürat yaptıkları Samsunspor- Bandırmaspor için Samsun'a konvoy şeklinde gittiler.

1930 Bafraspor eski As Başkanı ve Samsunsor taraftarı Ramazan Güngör konuyla ilgili olarak şöyle dedi:

" Bugün anlatacak bir şey yok. Heyecan dorukta. İnşallah bugün ya olacak ya olacak. Samsunspor maçı alacak. Yani başka alternatif yok. Bize beraberlik yetiyor ama biz yüreğimizin hakkıyla çıkıp yeneceğiz. Beraberlik yetiyor ama biz galip geleceğiz burada.

Maça galibiyet için çıkacağız. Bu Samsunspor sevdası, sevgisi olduğu sürece Allah' ın izniyle maçı alacağız. 1- 0 olsun Samsunspor' un olsun. Dostluk kazansın, Türk Sporu kazansın. "

Bafralı Samsunspor Amigosu İslam Alnıaçık ise" Bafra' da güzel organizasyonlar yapmaya çalışıyoruz elimizden geldiği kadar. Bugün de Samsunspor' umuza elimizden geldiğince destek vereceğiz.

En kötü gün bugün ise bugün de Samsunsporlu' yuz. Elimizden geleni yapacak ve maçı alacağız. Başka Samaunspor yok. Bu kadar. ". Takım olarak, taraftar olarak hep beraber inandık. Bu maçı kazanacağız. Başka yolu yok. " şeklinde konuştu.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

bafrali-samsunsporlu-taraftarlar.JPGbafrali-samsunsporlu-taraftarlar-001.JPGbafrali-samsunsporlu-taraftarlar-002.JPG

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.