BAFRALI İŞİTME ENGELLİLER BAŞARIYA DOYMUYOR

BAFRA'LI İŞİTME ENGELLİLER BAŞARIYA DOYMUYOR

Elde ettikleri başarılarla sık sık adından söz ettiren Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularından yeni bir derece daha.

A+A-

26 Temmuz 4 Ağustos Tarihleri arasında Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da gerçekleştirilen 22 İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında grekoromen stilinde Dünya üçüncüsü olan İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularından Şenol Aydın Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından ödüllendirildi.

 

Bafra Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Bülent Kurtgözlü ile birlikte işitme engelli sporcular katıldı.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 22 İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında 66 kiloda dünya üçüncüsü olan Güreşçi Şenol Aydın ve aynı olimpiyatlarda dördüncü olan Türkiye İşitme Engelliler Milli Voleybol Takımı sporcusu Zafer Kardaş’ı tebrik ederek ödüllerini verdi.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,”Azime ve başarma hırsının hiçbir engel tanımaması noktasında İlçemizin İşitme Engelli sporcuların aldıkları dereceler bizleri gururlandırıyor. İnanıyorum ki aynı algı sonraki organizasyonlarda da meyvesini vermeye devam edecektir” dedi.

isitme-eng-(2).jpgisitme-eng-(3).jpgisitme-eng-(5).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.