Bafralı girişimci iş insanı Ahmet Erdem Marul Üretimine Ağırlık Verdi

Bafralı iş insanı Ahmet Erdem Bafra ilçesine bağlı Bafra ilçeine bağlı Çetinkaya Mahallesine , doğduğu mahalleye vefa örneği göstererek , 5 kişiye ekmek kapısı açarak marul yetiştiriciliğine 4 yıldır devam ediyor.

A+A-

Bafralı iş insanı Ahmet Erdem Bafra ilçesine bağlı Bafra ilçeine bağlı Çetinkaya Mahallesine , doğduğu mahalleye vefa örneği göstererek , 5 kişiye ekmek kapısı açarak marul yetiştiriciliğine 4 yıldır devam ediyor.
Konu hakkında Bafra55.net Haber mikrofonlarına konuşan Erdem Erdem,’’Bafra ilçesine bağlı Çetinkaya Mahallesinde doğdum. 2013 yılında esnaflığa başladık. 2013 yılında Bulvar caddesinde Alkanlar Doğalgaz Mühendislik yönetim kurulu başkanlığını yapmaktayım. Daha sonra ise kendi doğduğum büyüdüğüm baba topraklarına ise bir hizmet olsun diyerek Erdem Süpermarket  adında bir işyeri açtım. Ve daha sonra ise doğalgaz işini biraz daha genişleterek Sinop, Gerze, Bafra ve bölgelerinde şubeler açarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık. 
Daha sonra da tarımda bir boşluk gördük. Marul üzerine bir açık gördük. Sonunda bu marul işini bende yapabilirim dedim. Burada Çetinkaya Mahallesinde yerlerimiz var. Bu da bir hizmet olur dedik. Sonuçta bu marulu yetiştirirken bizden en az 5 kişi ekmek yemektedir. 
Yılda 200.000 bağ marul yetiştirmekteyiz. Bu yıl dördüncü yılımız. Yetiştirdiğimiz ürünleri tarlamızdan marketimize, marketimizden de sofralara sunuyoruz. Doğal ürün yetiştiriyoruz. Yemediğimiz ürünü kesinlikle vatandaşımıza satmıyoruz. 
Aynı zamanda bu ürünleri kendi marketimizle birlikte Samsun Atakum’da bulunan yerel marketlere de veriyoruz. Onların marul tedarikini de bizler sağlıyoruz. 
Tarım olmaz ise hiçbir şey olmaz. Bunun bilinci içerisinde ürünlerimizi yetiştiriyoruz. 
Asıl önemlisi ise ürünleri organik olarak yetiştirmek daha önemlidir. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

bafrali-girisimci-is-insani-ahmet-erdem-marul-uretimine-agirlik-verdi-1.jpgbafrali-girisimci-is-insani-ahmet-erdem-marul-uretimine-agirlik-verdi-2.jpgbafrali-girisimci-is-insani-ahmet-erdem-marul-uretimine-agirlik-verdi-3.jpgbafrali-girisimci-is-insani-ahmet-erdem-marul-uretimine-agirlik-verdi-4.jpgbafrali-girisimci-is-insani-ahmet-erdem-marul-uretimine-agirlik-verdi-5.jpgbafrali-girisimci-is-insani-ahmet-erdem-marul-uretimine-agirlik-verdi-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.