BAFRALI GENÇLERDEN ESENÇAY İLKOKULU ZİYARETİ

BAFRALI GENÇLERDEN ESENÇAY İLKOKULU ZİYARETİ

Bafra Gençlik Merkezi genç gönüllüler kulübü tarafından yürütülen “Gönlümüz Isınsın Projesi” Esen çay İlkokulu ile başladı.

A+A-

Gönüllü gençler bir araya gelerek halı-kilim işleme tekniği ile atkılar ördüler.  Projeye destek veren diğer gönüllülerin de gayretleriyle soğuk kış günlerini ısıtacak hediyeler ve oyuncak atölyesinde üretilen çeşitli oyuncaklar hazırlandı. Cuma günü gerçekleşen okul ziyaretinde matrak, langırt gibi oyunların yanında sınıf içi çocuk etkinlikleri ve yüz boyama etkinliği yapıldı. Esen çay İlkokulu ziyareti hediyeleşme ile son buldu.
Genç gönüllüler kulübü başkanı Kübra KESKİN gönüllülük çalışmalarının önümüzdeki dönemde de devam edeceğini ve hiçbir karşılık beklemeden iyiliği yaymak, güzellikleri çoğaltmak, gençlerin topluma faydalı olmasını özendirmek amacıyla çıktıkları yolda gönüllülük faaliyetlerine devam edeceklerini vurguladı. 

bafrali-genclerden-esencay-ilkokulu-ziyareti-5.jpgbafrali-genclerden-esencay-ilkokulu-ziyareti-3.jpgbafrali-genclerden-esencay-ilkokulu-ziyareti-2.jpgbafrali-genclerden-esencay-ilkokulu-ziyareti-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.