BAFRALI GENÇ,ÇOCUK VE ESNAFLARIN KARDAN ADAM KEYFİ

BAFRALI GENÇ,ÇOCUK VE ESNAFLARIN KARDAN ADAM KEYFİ

Yeni yılın 8 Ocak Pazar günü başlayan ve 9 Ocak Pazartesi günüde ara ara devameden kar yağışı nedeniyle tümSamsun il ve ilçe okullarında okullar pazartesigünü tatilolunca çocuklar ,gençler ve esnaflar Bafra'da kardan adam yapma yarışına girdiler.

A+A-

Yeni yılın  8 Ocak Pazar günü başlayan ve 9 Ocak Pazartesi günüde ara ara devameden kar yağışı nedeniyle tümSamsun il ve ilçe okullarında okullar pazartesigünü tatilolunca çocuklar ,gençler ve esnaflar Bafra'da kardan adam yapma yarışına girdiler.

Bafra Cumhuriyet Meydanı kaldırımına esnaflar tarafından yapılan şemsiyeli ve mavi gözlüklü kardan adam gelip geçenlerin eğlence kaynağı oldu.

Yine Abdullah Deveci adlı bir esnaf da iş yerinin önünde yaptığı kardan adamla arkadaşı  İdris Özgüneş ile poz verirken; 30 Ağustos İlkokulu öğrencilerinden Berke ve arkadaşı Elanur da kendileri gibi yaptıkları minik kardan adam ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Oktay ZERİN- Bafra

bafrada-kar-keyfi-www.bafra55.net.JPGbafrada-kar-keyfi-www.bafra55.net-001.JPGbafrada-kar-keyfi-www.bafra55.net-002.JPGbafrada-kar-keyfi-www.bafra55.net-003.JPGbafrada-kar-keyfi-www.bafra55.net-004.JPG

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.