Bafralı Genç Futbolcu Ölümden Döndü

Bafralı Genç Futbolcu Ölümden Döndü

Aydın 1923'ün Başarılı stoperi Bafralı İsmail Hacıfazlıoğlu maç esnasında bilinç kaybı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.Bafralı olan futbolcu 2010- 2013 ve 2014 yıllarında Bafra sporda oynadı

A+A-

Aydınspor 1923’ün deplasmanda Arsinspor’u 1-2’lik skorla mağlup ettiği karşılaşmada sakatlanan başarılı defans oyuncusu İsmail Hacıhafızoğlu’nun, yaşadığı bilinç kaybı ve solunum sıkıntısı nedeniyle maç esnasında hastaneye kaldırıldığı ve ciddi bir sakatlık atlattığı öğrenildi.

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923, deplasmanda karşılaştığı Arsinspor’u 1-2’lik skorla mağlup etti. Galibiyetle tamamlanan mücadelede defans oyuncusu İsmail Hacıhafızoğlu’nun yaşadığı sakatlık ise yürekli ağza getirdi. Aldığı darbe sonrasında yerde kalan İsmail’e Efe’nin sağlık heyetinde bulunan Doktor Gökhan Aksu ve Masör Mustafa Kocabaş müdahale etti. Bilinç kaybı ve solunum sorunu yaşayan İsmail’e sağlık ekibi yaklaşık 5 dakika boyunca tedavi uyguladı. Bu esnada oyun dururken, İsmail ise maçtan çıktı ve hemen hastaneye kaldırıldı. Burada gerekli kontrolleri yapılan İsmail’e tomografi çekilirken, başarılı oyuncunun durumunun iyi olduğu anlaşıldı. Taburcu edilen İsmail, maç sonrası havalimanına giden kafileye son anda yetiştirildi.

 

“YENİDEN KONTROL EDECEĞİZ”

Konuyla ilgili bilgi veren Kulüp Doktoru Gökhan Aksu, “İsmail gol öncesi bir darbe aldı. Sonrasında yer düştü. Hemen koşup müdahalede bulunduk. İlk anda bilinç kaybı oldu. Solunum sıkıntısı yaşadı. Hemen müdahale ettik. Solunumu açık tuttuk. Kısa süreli bir bilinç kaybı yaşadı. Kontrolümüzde sahada beklettik. Sonrasında bilinci açıldı. Kontrollü bir şekilde saha dışına aldık. Oyundan çıktı. Tedbir amaçlı hastaneye götürdük. O arada muayene yapıldı. Tomografi ve tahliller yapıldı. Hastane de çok ilgi gösterdiler. Doktorun izni ile beraber çıkardık. Şu an durumu iyi. Sağlıkla ilgili bir problemi kalmadı. Kendisini hafta içinde yine bir kontrol edeceğiz ve durumun devam edip etmediğini belirleyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.