Bafralı Eğitimci Yazar Ali Demirtaş, ''Eğitim Şart Ama Nasıl’’ Adlı Kitabını Tanıttı

Bafralı Eğitimci Yazar Ali Demirtaş, ''Eğitim Şart Ama Nasıl’’ Adlı Kitabını Tanıttı

Emekli öğretmen ve eğitim yöneticisi Ali Demirtaş, Bafra Yavuz Selim Vakfı’nda düzenlenen toplantıda ‘’Eğitim Şart Ama Nasıl’’ adlı kitabını okurlarına imzaladı.

A+A-

Emekli öğretmen ve eğitim yöneticisi Ali Demirtaş, Bafra Yavuz Selim Vakfı’nda düzenlenen toplantıda, uzun araştırmalar sonucu ortaya koyduğu ‘’Eğitim Şart Ama Nasıl’’ adlı deneme kitabını okurlarına imzaladı.

Toplumun en öncelikli konusu olan eğitim konusunu, ‘’öğretmen, okul-kurumsallaşma, eğitim yönetimi, kurumsal sorunlar, eğitim sistemi’’ beş ana başlık halinde işleyen Demirtaş; ‘’Eğitim sorunumuzu çözmeden hiçbir konuya sağıklı ve sürdürülebilir çözümler sağlayamayız. Eğitim sorununu çözen bir toplum her işin üstesinden gelir. Bu eser öncü ve örnek bir liderlik çalışmasıdır. Eğitimdeki sorun ve çözüm önerilerini beş ana konu halinde derinlemesine işledik. Öğretmen, okul- kurumsallaşma, eğitim yönetimi, kurumsal sorunlar ve eğitin sistemi. Bu eseri yazmaktaki asıl hedefimiz Türkiye’de kültür coğrafyasında ve giderek küresel ölçekte özgün bir eğitim sistemi kurmaktır’’ dedi.

3-614.jpg

2-731.jpg

4-431.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.