BAFRALI BAŞKANLARIN BAFRA PİDESİ KEYFİ.

BAFRALI BAŞKANLARIN BAFRA PİDESİ KEYFİ.

DEREBEY TARIM YÖNETİM KURULU BAŞKANI ŞÜKRÜ DEREBEY’DEN İŞADAMI KAYA AŞCI’YA TEŞEKKÜR KAHVALTISI.

A+A-

Bafra Derebey Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Derebey  Bafra İlçesinde Merhum Babaları adına Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesini kazandıran ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı'ya ve misafirlerine sabah kahvaltısı verdi.

Samsun-Sinop Karayolu Bafra Girişinde bulunan Carrefour'da İşletmeciliğini Samet Tunç-Musa Buharalıoğlu'nun yaptığı BUHARA Bafra Restaurant 'ta verilen kahvaltıda Bafra'nın meşhur kıymalı,peynirli,pastırmalı,kuşbaşılı menü ağırlıkta idi.

BUHARA Bafra Restaurant 'ta düzenlenen kahvaltıda Bafra ile ilgili konularda fikir alışverişine bulunuldu.

 

Bafra Derebey Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Derebey, ''Kendisi Bafra Sevdalısı olan, doğduğu şehri Bafra İlçesini hiçbir zaman unutmayan ve geçtiğimiz yıl 24 Haziran 2012'de ise AŞCI ailesi olarak Bafra'nın gelişimine ışık tutacak, 'Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesini yapımını üstlenen ve şu anda biten ve öğrenci alımına başlayan Fakülte için, ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SAMKON Genel Başkanı Bafralı Kaya Aşçı'ya yatırımlarından dolayı bir Bafralı olarak teşekkür etmek istedik. Sabah kahvaltısında bir araya gelip yapılan çalışmalarda bizlerinde ne gibi desteğimiz olacağı hakkında fikir alışverişinde bulunduk.'' dedi.

ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ise, ''Bizler doğduğumuz şehrimizi hiçbir zaman unutmadık ve unutmayacağız. AŞÇI Ailesi olarak en iyi yatırımın eğitime, okula yapılacağı düşüncesi ile, 'Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi' için kolları sıvadık. Ve gerçekleştirdik. Bu fakülte Bafra'mızın gelişimi için büyük bir adım olmuştur. Bu yatırımı Bafra'ya ve Bölgeye kazandırmaktan büyük onur duyuyoruz. Bafra'ya geldiğimiz de ise siz değerli başkanlarımızı  yanımızda görünce çok mutlu oluyoruz. Bafra Derebey Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Derebey ve eşinin  nazik kahvaltı jestine teşekkür ederim. Ayrıca Carrefour'da İşletmeciliğini Samet Tunç-Musa Buharalıoğlu'nun yaptığı BUHARA Bafra Restaurant 'ta Meşhur Bafra Pidesinin tadına doyamadık. Ustaların ellerine sağlık. '' dedi.

Kahvaltıya katılan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, Astaş holding Yönetim Kurulu Üyesi Oral Aşcı, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafra TSO Eski Başkanları Rızvan Aksoy, Recep Durgun, Türkenler Motorlu Taşıt Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Türken, Kiraz Süt Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kiraz, Fransalı Bafralı İşadamı Mahmut Küçük, eşleri ve aileleri kahvaltı jestinde bulunan Derebey Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Derebey ve eşine teşekkür ettiler.

img_8553.jpgimg_8563.jpgimg_8575.jpgimg_8594.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.