Bafralı arazözcüler Manavgat’ta  yangın bölgesinde

Bafralı arazözcüler Manavgat’ta yangın bölgesinde

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2 itfaiye aracı, 5 arazöz ve 1 pikaptan oluşan ekiple yangın bölgesinde söndürme çalışmalarına katıldı.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2 itfaiye aracı, 5 arazöz ve 1 pikaptan oluşan ekiple yangın bölgesinde söndürme çalışmalarına katıldı.

Bafralı arazözcüler Manavgat’ta yangın bölgesinde ekibinin içerisinde yer alan Bafralı arazözcüler  Eyüp Yıldırım ve İsmail Gültekin 5 gündür 3 saatlik uyku ile yangına müdahale ediyorlar.
Antalya'da tüm ülkenin canını yakan yangınları söndürme çalışmalarına destek için Samsun Büyükşehir Belediyesi de harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 2 itfaiye aracı, 5 arazöz ve 1 pikap, yangını söndürme çalışmalarında görev almak amacıyla Antalya'ya gitti.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, devletin tüm imkanları ile yangın bölgesinde bulunduğunu kaydederek, "Yaşanan ve hepimizi derinden etkileyen yangında hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyor, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız onlarla. Rabbim milletimizi her türlü afetten korusun" dedi.

whatsapp-image-2021-08-03-at-16-33-51-001.jpegwhatsapp-image-2021-08-03-at-16-33-50.jpegbafrali-itfaiyeciler-manavgatta-yangin-bolgesinde-1.jpgbafrali-itfaiyeciler-manavgatta-yangin-bolgesinde-2.jpgbafrali-itfaiyeciler-manavgatta-yangin-bolgesinde-3.jpgbafrali-itfaiyeciler-manavgatta-yangin-bolgesinde-5.jpgbafrali-itfaiyeciler-manavgatta-yangin-bolgesinde-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.