Bafralı 171 Umreci Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve  Bafra İlçe Müftülüğü bünyesinde 171 umreci kafilesi kutsal topraklara dualarla ve gözyaşlarıyla yolcu edildi.

A+A-

Diyanet İşleri Başkanlığı ve  Bafra İlçe Müftülüğü bünyesinde 171 umreci kafilesi kutsal topraklara dualarla ve gözyaşlarıyla yolcu edildi.
Bafralı 171  Umre yolcusu , Bafra İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlileri Abbas Kılıç, İsmail Hakkı Sipahi, Yunus Teksak,İsa Kurnaz,Ramazan Nuri Sipahi, Merve Nur Yavuz ile birlikte  Bafra İlçe Müftülüğü önünde yapılan coşkulu bir katılımla, dua ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı. Bafra İlçe Müftülüğü önünde yapılan törende Aşrı Şerifler okundu, ilahiler söylendi ve din görevlileri  tarafından nasihat ,  bilgilendirmeler  yapıldı,  dualar okundu.
Programa umreci yakınları ve  çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Umreciler 20 günlük bir program sonrası yurda geri dönecekler. Duygulu anların yaşandığı törende, Bafra  İlçesinin umrecileri uğurlanırken, kutsal topraklara hareket eden umrecilerin yakınları ise sevinç gözyaşlarıyla ve duygulu bir şekilde,’’Bizden selam götürün Allah Resul’üne. Kabe’de bizim için de dua edin.’’diyerek, Allah’a ve Allah Resul’üne olan muhabbetlerini dile getirdiler. Umrecileri uğurlama töreninde bir konuşma yapan Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar Umrenin önemi ve fazileti hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

bafrali-171-umreci-kutsal-topraklara-dualarla-ugurlandi.pngbafrali-171-umreci-kutsal-topraklara-dualarla-ugurlandi-001.pngbafrali-171-umreci-kutsal-topraklara-dualarla-ugurlandi-002.pngbafrali-171-umreci-kutsal-topraklara-dualarla-ugurlandi-003.pngbafrali-171-umreci-kutsal-topraklara-dualarla-ugurlandi-004.pngbafrali-171-umreci-kutsal-topraklara-dualarla-ugurlandi-005.pngbafrali-171-umreci-kutsal-topraklara-dualarla-ugurlandi-006.pngbafrali-171-umreci-kutsal-topraklara-dualarla-ugurlandi-007.pngbafrali-171-umreci-kutsal-topraklara-dualarla-ugurlandi-008.pngbafrali-171-umreci-kutsal-topraklara-dualarla-ugurlandi-009.pngbafrali-171-umreci-kutsal-topraklara-dualarla-ugurlandi-016.pngbafrali-171-umreci-kutsal-topraklara-dualarla-ugurlandi-017.pngbafrali-171-umreci-kutsal-topraklara-dualarla-ugurlandi-018.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.