BAFRA’DAN İDLİB’E YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

BAFRA’DAN İDLİB’E YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlib’de savaş mağduru aileler için inşa edilecek olan İyilik Konutları’na destek olmak amacı ile Diyanet Vakfı Bafra Şubesi olarak

A+A-

Din görevlilerimiz ve Bafra’lı hayırsever Varandaşlarımızın katkısı ile 36 adet briket konut bedeli toplanmış ve Diyanet Vakfımıza gönderilmişti.
Her daim mazlumun yanında olmayı kendisine şiar edinen,Vatandaşlarımızın hayırlarını muhtaç kimselere ulaştırmakta bir köprü görevi gören Türkiye Diyanet Vakfı’mız, ev yaptırmak isteyen hayır sahibi vatandaşlarımızın bağışlarını ulaştırmaya devam etmektedir. 
Bu minvalde İdlib’de ev yaptırmak isteyen İlçemiz Karaburç Mahallemiz sakinlerinin, kendi aralarında toplamış oldukları 1 adet briket konut miktarı olan 8500 (Sekiz bin beş yüz) TL’yi  mahalleliler adına,Karaburç Mahallesi Camii İmam Hatibi Hasan Şencan ile Mahalle Sakinlerinden Fahrettin kaleci, makbuz karşılığında İlçe Müftümüz’e makamında takdim ettiler.
İlçe Müftümüz Sayın Necmettin KAYAR hayırsever vatandaşlarımıza bu anlamlı fedakarlıklarından dolayı teşekkür edip;hayırlarının kabulünü ve İdlib gibi dünyanın değişik yerlerindeki mazlumların biran önce huzura kavuşmalarını temenni ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum