Bafra'dan Çıkıp Dünyanın Bir Ucuna Gittiler

Bafra'dan Çıkıp Dünyanın Bir Ucuna Gittiler

Bafra Atatürk Ortaokulu'nda öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir ekip, Avrupa Birliği Eğitim Ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığınca yürütülmekte olan Erasmus okullar arası stratejik ortaklıklar faaliyeti kapsamında Almanya Essen şehrine gitti.

A+A-

Bafra Atatürk Ortaokulu, Avrupa Birliği Eğitim Ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığınca yürütülmekte olan Erasmus okullar arası stratejik ortaklıklar faaliyeti kapsamında "Okul Eğitimi Akreditasyonu" isimli proje çalışmalarını 21-27 Mayıs 2023 tarihleri arasında Almanya'nın Essen Şehrinde gerçekleştirdi.

Çalışmaların ardından ekip üyeleri, Almanya’nın Köln şehrine ve Hollanda'nın Amsterdam ve Zaanstad şehrine kültürel gezi düzenledi. Geziye; 7 öğrenci, Matematik Öğretmeni Utku Kıvrak ve Okul Müdürü Nihat Özcan katıldı.  Öğrencilerin kültürel farklılıkları ve tarihi alanları görme şansı bulduğu gezinin ardından ekip Türkiye’ye dönüş yaptı.

bafradan-cikip-dunyanin-bir-ucuna-gittiler-1-001.pngbafradan-cikip-dunyanin-bir-ucuna-gittiler-2-001.pngbafradan-cikip-dunyanin-bir-ucuna-gittiler-3-001.pngbafradan-cikip-dunyanin-bir-ucuna-gittiler-4-001.pngbafradan-cikip-dunyanin-bir-ucuna-gittiler-5-001.pngbafradan-cikip-dunyanin-bir-ucuna-gittiler-6-001.pngbafradan-cikip-dunyanin-bir-ucuna-gittiler-7.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.