
Bafra’daki Feci Kazada Ölen Bulut Çifti Son Yolculuğuna Uğurlandı
Bafra’daki trafik kazasında yaşamını yitiren Hüseyin ve Gönül Bulut çifti, Alaçam Yukarı Elma Mahallesi’nde toprağa verildi.
Bafra ilçesi Kazandere mevkiinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Hüseyin Bulut ile eşi Gönül Bulut, Alaçam’da gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.
Edinilen bilgiye göre Hüseyin Bulut’un kullandığı otomobil, Kazandere mevkiinde tırın altına girdi. Feci kazada Hüseyin Bulut ile yanında bulunan eşi Gönül Bulut yaşamını yitirdi.
Bulut çifti için Alaçam ilçesine bağlı Yukarı Elma Mahallesi’ndeki evlerinin önünde helallik alındı. Kılınan cenaze namazının ardından Hüseyin ve Gönül Bulut’un cenazeleri, Yukarı Elma Mahallesi Kabristanlığı’nda yan yana toprağa verildi.
Cenaze törenine Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları, mahalle sakinleri, Bulut çiftinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bafra ve Alaçam’ı yasa boğan kazada hayatını kaybeden Bulut çiftinin cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. Aile yakınları ve sevenleri gözyaşlarına hâkim olamadı.
Bafra Barış Medya Grubu olarak merhum Hüseyin Bulut ile merhume Gönül Bulut’a Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânları cennet olsun.













HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.