Bafra’da Yaz Kur’an Kursları Heyecanla Başladı

Bafra’da Yaz Kur’an Kursları Heyecanla Başladı

Yaz tatiline giren öğrenciler yaz aylarında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen yaz Kur’an Kursları ile Kur’an öğrenme heyecanı yaşıyor.

A+A-

Yaz tatiline giren öğrenciler yaz aylarında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen yaz Kur’an Kursları ile Kur’an öğrenme heyecanı yaşıyor.

Okulların tatil olmasıyla birlikte tatile giren öğrencilere yönelik olarak  “Çocuklar Koşun Haydi Şimdi Yaz Kur’an Kursu Vakti” temasıyla ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde camilerde, Kur’an kurslarında, diyanet gençlik merkezinde, ilçe gençlik merkezinde, merkezi okullarda ve müsait olan diğer mekanlarda 3 Temmuz'da başlayan yaz Kur'an kursları 11 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

Yaz Kur’an kurslarını ziyaret eden ve öğrenciler ile sohbet eden Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza milli manevi değerleri öğretmek amacıyla camiler, Kur’an kursları, gençlik merkezleri ve uygun olan diğer mekanlarda açmış olduğumuz yaz Kur’an kurslarımıza 4 ila 22 yaş aralığındaki çocuklarımızı ve gençlerimizi bekliyoruz. Kurslarımıza katılan öğrencilerimize, Kur’an ve Peygamber sevgisi, İslam dininin ahlaki ilkeleri gibi konular, din görevlilerimizce Diyanet İşleri Başkanlığımızın her yaş aralığına uygun hazırladığı ders kitapları ve materyallerle aktarılacaktır. ‘Sizin en hayırlınız Kur’an-ı öğrenen ve öğretendir’ nebevi ilkesine kendisini adayan ve bu minvalde Yaz Kur’an kurslarımızda özverili bir şekilde görev yapmakta olan personelimize, camilerimize ve yaz Kur’an kurslarımıza gelerek varlığı ile bu mekanları süsleyen siz kıymetli öğrencilerimize  başarılar diler; değerli velilerimiz ve aziz milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim” diye konuştu.

bafrada-yaz-kuran-kurslari-heyecanla-basladi1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.