Bafra'da Ülkücü camianın sevilen ismi İYİ partiden Belediye Başkan adayı oluyor

Bafra'da Ülkücü camianın sevilen ismi İYİ partiden Belediye Başkan adayı oluyor

MHP'nin 1994 yılında Hasan Aslan'ın Belediye başkanı olmasında önemli katkıları olan o zamanın MHP Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız ismi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir zaman kala gündeme bomba gibi düştü.

A+A-

MHP'nin 1994 yılında Hasan Aslan'ın Belediye başkanı olmasında önemli katkıları olan o zamanın MHP Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız ismi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir zaman kala gündeme bomba gibi düştü. Son günlerde kulislerde İYİ partinin Belediye başkanı adayı olarak fısıldanan Hamdi Yıldız ismi, gerek iyi parti gerek ise muhalif MHP'liler tarafından sevinçle karşılanırken, Hamdi Yıldız'ın isminin ne zaman açıklanacağı ise merak konusu. hamdi-yildiz-2-003.jpg
ÇETİN BİR BELEDİYE SEÇİMİ BİZLERİ BEKLİYOR
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bafra çetin bir seçime girebilir. AK Parti adayının net olamamakla birlikte Hamit Kılıç ismi öne çıkarken, (Diğer aday adayları Ali Şimşek, Av.Kemal Şenocak ve Ufuk Saral) CHP Özgür Önder'i,  İYİ Parti Hamdi Yıldız'ı , yine eski belediye başkanı  Şükrü Neiş'in partisinin belli olmamakla birlikte aday olacağı konuşuluyor. Bu isimlerin gireceği mücadele Bafra'da yerel seçimin ateşli ve çekişmeli geçeceğini gösteriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum