Bafra'da TSO Seçimlerini Kim Kazanacak?

Bafra'da TSO Seçimlerini Kim Kazanacak?

Ekim ayında yapılacak olan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Bafra’mızdan iki güzide isim başkanlık için kıyasıya yarışıyor. 

A+A-

Kıymetli Bafra55.net okurları;
Ekim ayında yapılacak olan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Bafra’mızdan iki güzide isim başkanlık için kıyasıya yarışıyor. 
Adaylardan biri iki dönemdir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüten ayrıca düğün salonları işletmeciliği yapan ve inşaat sektöründe önemli bir yere sahip mevcut başkan Göksel Başar... 
Diğer isim ise; Bafra'nın işlek lokomotiflerinden olan ağır sanayinin önde gelen ismi Damsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş... 
Doğrusu gerekirse her iki grubun güçlü kadrosu Bafra adına bizi umutlandırdı! 
Ticaret ve Sanayi Odası Bafra'da birçok esnaf için en büyük desteklerden... Fakat bazı esnaflar için olmazsa olmazken, bazıları içinse aidat vermekten ileriye gitmeyen bir kurum. 
Bu nedenledir ki iki güzide adayın rakip olduğu seçimlerde TSO’ya kayıtlı bir esnaf olarak istediğimiz tek şey Bafra'nın makus talihini yenebilecek bilgi ve birikime sahip ekibin kazanarak o koltuğa oturmasıdır. Tabii ki bu koltuğun kime teslim edileceğini yaklaşık 1500 seçmen belirleyecek. Seçmenler de oy kullanmak için sandığa giderken büyük olasılık şunu düşünerek gidecektir: “Artık Bafra kabuğunu kırmalı, yıllardır söylemde kalanlar eyleme geçmeli!” Bizler de diyoruz ki kazananın Bafra olması için mutlaka oy kullanılması gerekiyor. Bu her seçimde olduğu gibi bu seçimde de en önemli nokta.  Şimdiden bu rekabetin Bafra'mız adına hayırlı olmasını diliyor,  kazananın adı  Bafra olsun istiyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum