Bafra'da Tarihinin  kara lekesi 28 Şubat adlı konferans düzenlendi

Bafra'da Tarihinin  kara lekesi 28 Şubat adlı konferans düzenlendi

Cihannuma Samsun İl Temsilciliği tarafından Bafra’da Cumhuriyet Tarihinin  kara lekesi 28 Şubat adlı konferans düzenlendi. 

A+A-

Cihannuma Samsun İl Temsilciliği Başkanı Abdullah Yıldırım ve yönetimi tarafından Bafra’da Cumhuriyet Tarihinin  kara lekesi 28 Şubat adlı konferans düzenlendi.
Yavuz Selim Vakfı Bafra Temsilciliği konferans salonundaki programa 54.Refahyol Hükümeti Devlet Bakanı, 51.dönem sağlık bakanı, 20.21.25.26.27.dönem  Samsun Milletvekili Ahmet Demircan konuşmacı olarak katılım sağladı.
Konuşmacı Ahmet Demircan’ın Cumhuriyet Tarihinin  Kara Lekesi 28 Şubat Adlı Konferansında eski günlerden söz etmesi, yaşananları anlatması duygusal anlar meydana gelmesine neden oldu.
Konferansın sonunda ise Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç bir açıklama yaptı.
Kılıç açıklamasında,’’ Cihannüma Samsun İl Temsilciliği tarafından düzenlenen, Eski Sağlık Bakanımız ve önceki dönem AK Parti Samsun Milletvekilimiz Dr. Ahmet Demircan’ın konuşmacı olarak yer aldığı 28Şubat konulu söyleşi programına; AK Parti İlçe Başkanımız İbrahim Semiz, yönetim kurulu, belediye meclis üyesi adaylarımız ve kıymetli hemşehrilerimiz ile katılım sağladık. 
Aziz milletimiz, kara bir leke olarak tarihe kazınan 28Şubat’ta; iradesine, demokrasisine, hak ve özgürlüklerine, birlik ve beraberliğine kasteden darbecileri hiçbir zaman unutmamıştır ve unutmayacaktır. 
Programın düzenlenmesinde emeği geçen Cihannüma Samsun İl Temsilcisi Abdullah Yıldırım ve yönetimine teşekkür ediyorum.’’dedi.bafrada-tarihinin-kara-lekesi-28-subat-adli-konferans-duzenlendi5.jpgbafrada-tarihinin-kara-lekesi-28-subat-adli-konferans-duzenlendi4.jpgbafrada-tarihinin-kara-lekesi-28-subat-adli-konferans-duzenlendi3.jpgbafrada-tarihinin-kara-lekesi-28-subat-adli-konferans-duzenlendi2.jpgbafrada-tarihinin-kara-lekesi-28-subat-adli-konferans-duzenlendi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.