Bafra’dan Suriye’ye gıda yardımı

Bafra’dan Suriye’ye gıda yardımı

Bafra İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bafra şubesince Suriye’de savaş mağduru mazlumlara iki tır yardım gönderildi.

A+A-

Bafra İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bafra şubesince Suriye’de savaş mağduru mazlumlara iki tır yardım gönderildi.
04 Şubat-04 Mart 2022 tarihleri arasında Bafra İlçe Müftülüğü tarafından Türkiye Diyanet Vakfı Bafra şubesince yapılan ayni ve nakdi bağış kampanyası sonucunda Bafra'dan Suriye'de savaş mağduru olan mazlumlara iki tır gıda, temizlik maddesi, battaniye, çocuklar için ayakkabı mont ve oyuncaklar 05.03.2022 tarihinde müftülük site camii önünde toplama merkezinden yüklenerek dualarla gönderildi.

Kampanya hakkında kısa bir açıklama yapan İlçe Müftüsü Necmettin Kayar şunları söyledi: " Bir ay boyunca yürüttüğümüz kampanyaya daha önceki kampanyalarda olduğu gibi Bafra'lı hayırsever vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdiler. Kendilerine şahsım ve özellikle Suriye’deki minik kalpler ve mağdur insanlar adına teşekkür ediyorum. Rabbim Anadolu insanının merhamet damarlarını hiçbir zaman kurutmanın inşallah.

Allah bu iyiliklerimizin birini bin etsin. Bu vesileyle kampanya süresince bizlere destek veren Sayın Kaymakamım Cevdet ERTÜRKMEN'e Bafra Belediye Başkanı Hamit KILIÇ Bey'e  Bafra'lı iş adamları ve hayırsever vatandaşlarımıza, bu konuda hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü kuran bütün din gönüllüsü kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Rabbim cümlemizi savaşın sıkıntılarından korusun. Savaş ortamında olan insanlara esenlik versin"

img-20220306-wa0019.jpgbafrada-suriyeye-gida-yardimi-1.jpgbafrada-suriyeye-gida-yardimi-2.jpgbafrada-suriyeye-gida-yardimi-3.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.