Bafra'da Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon Çalışmaları

Bafra'da Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon Çalışmaları

Bafra Belediyesi korona virüsüne karşı ilçe genelinde sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışmalarına düzenli olarak devam ediyor.

A+A-

Toplum sağlığına büyük önem veren Bafra Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ilçedeki kamu binaları ve bağlı birimleri olmak üzere tüm toplu yaşam alanlarında dezenfekte işlemleri belirli periyotlarla sürüyor. 

İlçede bulunan; Bankalar, PTT, SASKİ, Müzeler, Gençlik Spor Bakanlığı’na ait spor alanları ve idari binalar, camiler, Askerlik Şubesi ve Jandarma Komutanlığı’nda sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirildi. 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; “Kaymakamlık ile birlikte, Bafra’nın korona virüsüne karşı daha tedbirli olabilmesi için ilaçlama çalışmaları aralıksız sürüyor. Tüm ekipler koordineli olarak hareket ediyor ve daha önceden gerçekleştirilen programla sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışmaları yapılıyor. Ülkede olduğu gibi ilçede de sağlık çalışanları büyük bir çaba içerisindeler. Sağlık Bakanlığı’nın yürüttüğü tedbirler kapsamında bizde üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz.” dedi.

dezenfekte-calismalari-1.jpgdezenfekte-calismalari-2.jpgdezenfekte-calismalari-3.jpgdezenfekte-calismalari-4.jpgdezenfekte-calismalari-5.jpgdezenfekte-calismalari-8.jpgdezenfekte-calismalari-9.jpgdezenfekte-calismalari-10.jpgdezenfekte-calismalari-11.jpgdezenfekte-calismalari-12.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.