BAFRA’DA “RESULALLAH VE AİLE HAYATI” KONFERANSI

BAFRA’DA “RESULALLAH VE AİLE HAYATI” KONFERANSI

Samsun’un Bafra ilçesinde “Resulallah ve Aile Hayatı” konulu konferans düzenlendi.

A+A-

Bafra Yavuz Selim Vakfı Başkanlığı tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferans eski Bafra vaizlerinden Süleyman Ramazanoğlu tarafından verildi. Konferansa Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bafra Çarşı Cami İmamı Abdullah Arslan tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Bafra Yavuz Selim Vakfı Başkanı Seyfettin Yıldırım, “Eğer Peygamber Efendimiz’in hayatını örnek alırsak, onun gibi yaşayabilirsek o zaman ailemizde huzur ve bereket olur. Onun gibi yaşayabilmek için onun bazı özelliklerini bilmemiz gerekir. Hz. Peygamber’in ailesi güzel ahlakın en mükemmel bir biçimde yaşandığı bir ailedir. Eş ve çocuklarına, hizmetinde bulunanlara daima destek ve yardımcı olmuş, eş ve çocukları da kendisine karşı aynı örnek tavrı sergilemişlerdir” dedi.
Yavuz Selim Vakfı tarafından Bafra İmam Hatip Lisesi ve Orta Bölümü öğrencileri arasında yapılan kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere ödül verilmesiyle program son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.