Bafra'da pompalı bıçaklı kavga

Bafra'da pompalı bıçaklı kavga

Yalçın Köse- Ayhan Aydemir / Bafra55.net / Samsun’un Bafra ilçesine 2 grup arasında meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.

A+A-

Olay Tabakhane Mahallesi Çakırmahmut Caddesinde Meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu. Güven Sokak istikametinden Çakırmahmut Caddesi istikametine gitmekte olan plakası bilinmeyen bir kamyonetten inan şahıslar ile karşı grup arasında kavga başladı. Kavgada ilk yumruklar konuşurken E.K. (20) bacağından bıçaklandı. E.K.'nin arkadaşları arabadan 2adet pompalı tüekalan şahıslar havaya ateş açtılar. Açılan ateşsonucu bıçaklı saldırgan ve arkadaşları olay yerinden kaçarak uzaklaşırken yaralışahıs ve arkadaşları kasası balık yüklü kamyonet ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi istikametine havaya ateş açarak uzaklaştılar.

Kamyonetin kasasından yola balıklar saçılırken, silahlı saldırı ihbarı alan polis ekipleri pompalı saldırganları ve yaralı şahsı Fethiye Sokakta kıstırarak yakaladı. Şüpheli olduğu iddia edilen şahıslar gözaltına alınırken bıçakla yaralanan şahıs ise Fethiye sokak’a gelen Acil Servis Ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

dsc_0001-003.jpgdsc_0004-004.jpgdsc_0006-001.jpgdsc_0009-004.jpgdsc_0013-005.jpgdsc_0012-001.jpgdsc_0011-002.jpgdsc_0009-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum