Bafra’da Parklarda Geriye Kalan İnsanlık Ayıbı!

Bafra’da Parklarda Geriye Kalan İnsanlık Ayıbı!

Bafra’da bazı kişilerin parklarda vakit geçirdikten sonra geride bıraktıkları çöpler tepki çekti. Bir takipçimizden gelen görüntüler, ortak yaşam alanlarına gösterilen duyarsızlığı gözler önüne serdi.

A+A-

Bafra'da vatandaşların dinlenmek, sohbet etmek ve keyifli vakit geçirmek için kullandığı parklarda bazı kişilerin geride bıraktığı çöpler, çevreye karşı duyarsızlığı bir kez daha gündeme taşıdı.

Eğlenip Gittiler, Geriye Çöplerini Bıraktılar

Bafra55.net’e bir takipçimiz tarafından gönderilen görüntülerde, parkta vakit geçiren kişilerin ardından çevreye bırakılan atıklar dikkat çekti.

Herkesin ortak kullanımına açık olan alanların bu şekilde kirletilmesi, "İnsan yaşadığı çevreye bunu nasıl yapar?" sorusunu akıllara getirdi.

Bu Manzara Bafra’ya Yakışmıyor

Vatandaşların huzur içinde vakit geçirmesi gereken parkların bazı kişilerin sorumsuz davranışları nedeniyle kirletilmesi, çevre bilinci ve toplumsal sorumluluk konularını yeniden gündeme taşıdı.

Parkların temiz tutulması yalnızca belediye ekiplerinin değil, bu alanları kullanan herkesin sorumluluğunda bulunuyor.

Takipçimizden gelen görüntüler, ortak yaşam alanlarına sahip çıkılması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.