BAFRA'DA ÖLDÜRÜLEN 2 GÜNLÜK BEBEK BULUNAMADI

BAFRA'DA ÖLDÜRÜLEN 2 GÜNLÜK BEBEK BULUNAMADI

ÖLDÜRÜP GÖMÜLEN BEBEĞİN CESEDİNİ KÖPEKLER DE BULAMADI

A+A-

Samsun'un Bafra ilçesinde öldürülerek gömülen 2 günlük bebeğin cesedini kadavra arama detektör köpekleri de bulamadı. 
Samsun'un Bafra ilçesinde 5 ay önce meydana olayda, 22 yaşındaki A.D. adlı kız, gayri meşru ilişki sonucu hamile aldı. Bafra Devlet Hastanesi'nde bir kız çocuğu dünyaya getiren A.D., hastaneden bir gün sonra taburcu oldu. Ancak, bebeğin öldürüldüğü haberi üzerine Bafra Polisi olayla ilgili inceleme başlattı. A.D., doğumdan bir ay sonra gözaltına alındı. İfadesinde bebeğini boğarak öldürdüğünü iddia eden genç kadın, 4 ay önce de çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Bafra Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Polis, uzun süre çöplükte bebek cesedi aradı ancak, bir türlü bulamadı.
Soruşturmayı yürüten Bafra Cumhuriyet Savcısı, olayın faili meçhul kalması üzerine dosyayı Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu'na gönderdi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, yaptıkları soruşturma sonucu bebeğin öldürülmesi ve gömülmesi olayıyla ilgili Selami S.(50), Hasan A.(39) gözaltına alındı. Selami S. ise bebeği Hasan A. ile birlikte Bafra ilçesi Bakırpınar köyündeki bir ormanlık alana olay gecesi saat 02.00 sıralarında gömdüklerini itiraf etti. 
Kepçe ile yapılan aramada bulunamayan bebek için Ankara Kriminal Polis Laboratuvarı Daire Başkanlığı’ndan kadavra arama dedektör köpekleri Ateş ve Gargi getirildi. Ateş ve Gargi isimli köpekler ile yapılan aramada cesede ulaşılamadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.